Има ли възрастни хора около вас, когато се разболеете, първото

...
Има ли възрастни хора около вас, когато се разболеете, първото
Коментари Харесай

Срещу настинките с чесново вино

Има ли възрастни хора към вас, когато се разболеете, първото нещо, което ще създадат те е да ви укорят, че не сте хапвали задоволително чесън.

Той се е потвърдил през годините с удобното си въздействие на голям брой неприятни за организма признаци.

С антимикробното си и противовъзпалително деяние чесънът съумява да се пребори с високото кръвно налягане, главоболието, сензитивните венци, косопада, само че най-важното му свойство е да се бори с простудните болести и грипа.

 Чесън

Ако сте обожател на аленото вино можете да комбинирате тези две съставки като сами и вкъщи си извършите мощна ваксина против тях. Рецептата е френска, а това, което би трябвало да извършите, с цел да я извършите вярно, е да пасирате 5 скилидки чесън.

Добавете към тях 5 листа от пелин (ако имате сушен сложете към 1 ½ с.л. стрит пелин). Стоплете 3 ч.ч. алено вино и затворете всичко изброено в стъклен буркан. След 5 дни престой на мрачно, вашият балсам за здраве към този момент е подготвен.

Количеството, което е належащо, с цел да поддържа организма ви в отлична форма, е 2 с.л. на вечер. Може и да пропускате някои дни, само че колкото по-често го употребявате толкоз по-добре предпазени ще бъдете.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР