Има ли поне един българин, който е готов да умре

...
Има ли поне един българин, който е готов да умре
Коментари Харесай

ИМА ЛИ ПОНЕ ЕДИН БЪЛГАРИН, КОЙТО Е ГОТОВ ДА УМРЕ ЗАРАДИ АМЕРИКАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В БЪЛГАРИЯ?

Има ли най-малко един българин, който е подготвен да почине поради американските ползи в България? Отговорът на този въпрос е извънредно значим за мен.

Ако има, дано да си напише името под текста, с цел да го знаем всички. Ако пък няма, дано понижим малко оборотите, тъй като неприятните работи стават доста бързо, изключително във военни времена.

Брюкселските бюрократи и псевдолидери дано си сложат каските и да отпътуват за Москва, като ги влече толкоз, само че ние нямаме нищо общо с тях. Нямаме нищо общо и с нашите минимални машинни политици и държавни управления!!! Точно те са забъркани във всички типове взятки от руснаците и са корумпирани нарушители на клетъчно равнище. Няма смисъл да умираме ние, които бяхме и оставаме лоялни жители на страните си.

Брюкселската администрация и опустошителните демократични държавни управления да се бият с руснаците, които до неотдавна бяха техни персонални донори. Защо няма следствия от европейската прокуратура по тези въпроси? Няма и да има, тъй като истината ще лъсне по гол гъз, а множеството от европейските водачи са нагазили крепко лука. Както и нашите.

И по този начин, има ли българин, който ще умира за американските ползи в България? Защото в Украйна има едни 43 милиона, които се бият за тези ползи без да ги знаят. Градовете им към този момент ги няма, инфраструктурата също, а насъбраните задължения и следващи репарации ще са са за 500 години напред. Това направи актьора Зеленски, напълно в интерес на Русия.

И в този момент какво, идващите сме ние, нали! Е, няма да стане. След като желаят война, дано тя да се води в Съединени американски щати. Да, в Съединени американски щати! Гражданите на Съединени американски щати не знаят какво е война, тъй като в никакъв случай не са водили такава, нито имат визия от нея. Батман, дамата Котка и Спайдърмен – това е за тях борба.

Пластмасови хора натъпкани с палмово масло. В Европа няма страна, която не е била прегазвана от противников ботуш, по тази причина тук знаем следствията. Русия и Китай знаят доста добре по какъв начин предния фронт на НАТО да стане заден и да се прехвърлим зад Океана.

Обещавем, че като предан жител ще отида да се удрям за свободата и демокрацията на Съединени американски щати, само че на тяхна земя. Този път на тяхна земя да се реши всичко и да свършва.

Искате война, получавате война! На всяка полуда би трябвало да се поставя и край.

Николай Марков
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР