Има ли начин да развиете шестото си чувство до степен,

...
Има ли начин да развиете шестото си чувство до степен,
Коментари Харесай

Шестото чувство: Как да развием интуицията си

Има ли метод да развиете шестото си възприятие до степен, в която то ще ви бъде доста потребно в живота? Оказва се, че това не е толкоз мъчно. Съществуват елементарни способи да го извършите и на някои от тях ще се спрем в този момент.

Тренирайте когато и да е и на всички места

Когато отивате на работа, пазарувате в магазина, разхождате се в парка или вечеряте на открито, непрекъснато тренирайте интуицията си. Слушайте вътрешния си глас в разнообразни обстановки. Обръщайте внимание на дребните неща.

Когато се срещате с нов човек, пробвайте се да отгатнете чертите на характера му, какво работи, каква е неговата житейска позиция. В хода на диалога ще можете сами да определите защо сте били прави и какво ви е подсказала вашата вътрешен глас в този миг.

Различните телевизионни стратегии или видеа, изключително спортните, също могат да ви оказват помощ да упражнявате интуицията си. Опитайте се да предскажете резултата или да вземем за пример играча, който ще вкара решаващия гол.

Използвайте интуицията си в битката със стандартите

Често пъти живота ни е пъстър клишета, които ние неумишлено възприемаме като стандарти и започваме сляпо да следваме. Когато решавате някакъв проблем, отдалечете се от общо откритите стандарти и се вслушайте в личната си вътрешен глас. Може би тъкмо в този миг ще намерите рационално решение. Понякога, даже на пръв взор неуместните мисли могат да се окажат правилни.

Винаги се опитвайте да предвидите събитията

Опитайте се да предвиждате събитията допустимо най-често. Опитайте нещо просто, с цел да започнете, като нещо, което се случва единствено за няколко минути.

Например, в случай че телефонът ви е звъннал, не вдигайте незабавно, а се пробвайте да познаете кой и за какво ви се обажда. Заставайки покрай касата в магазина, представете си с коя банкнота или карта ще заплати клиентът, който стои пред вас.

Всички тези дребни неща, даже и да не вярвате, последователно ще развият шестото ви възприятие.

Концентрирайте се върху мислите си

Концентрирането върху личните мисли освен развива внимателност, само че и оказва помощ да разгърнете интуитивния си капацитет. Например, в случай че отивате на място, на което в никакъв случай не сте били, пробвайте да си го визиите и по-късно да го сравните с това, което виждате в реалност.

Ангажирайте фантазиите си

Декодирането на сънищата дава отлична опция да се позовавате на интуицията си допустимо най-често и по този метод да укрепвате нейната мощ. Не забравяйте да се научите да тълкувате фантазиите си, това е доста значимо при развиването на шестото възприятие.

Опитайте се да запишете мислите си

Записвайте мислите си, когато е допустимо в разнообразни обстановки. Дори да са комплицирани, просто ги прехвърлете на хартия. В бъдеще ще можете да ги усетите по друг метод и даже да намирате отговори на доста въпроси.

И най-после, един финален съвет: оставайте по-често сами. Разбира се, това не значи да сте необщителни и самотни. Но дори единствено няколко минути в празна стая на тишина и успокоение ще ви оказват помощ да се отпуснете, да изтриете „ отпечатъка “ от ежедневните проблеми и да се концентрирате върху личните си мисли.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР