Има изследване (нали знаете, че се изследват всякакви странни неща),

...
Има изследване (нали знаете, че се изследват всякакви странни неща),
Коментари Харесай

Ефектът на брачната халка или защо жените все налитаме на женени мъже

Има проучване (нали знаете, че се изследват всевъзможни странни неща), което потвърждава, че един мъж наподобява по-привлекателен в очите на дамите, в случай че се знае, че е привързан.

Направено е просто допитване измежду разнообразни дами. Един мъж е показан на разнообразни дами, които трябвало да дефинират дали е прелъстителен или не.

На едните им споделили, че мъжът е женен, а на другите – че е ерген.

Всички дами, които считали, че мъжът против тях е привързан, го определили като по-привлекателен. Тези, които мислели, че е ерген, сметнали, че не е чак толкоз прекрасен.

 мъж двойка флирт Thinkstock

Този резултат може да удостовери и всеки мъж, който е сключил брак. Слагането на брачната халка на пръста в действителност притегля другите дами и ги подтиква да се „ пробват “ да бъдат с него.

Защо го вършим? Защото сме гадни и желаеме да прецакаме нищо неподозираща си посестрима, омъжила се за готиния вид? Не. Защото инстинктите ни ни карат.

 мъж двойка флирт Thinkstock

Една от главните черти, които притеглят една жена към един мъж, е неговото положително държание. Митът за неприятните момчета от дълго време рухна. Търсим и обичаме положителни момчета, които се отнасят с нас като с хора, а не като с боксови круши.

Та в случай че мъжът против нас е към този момент женен или съществено привързан, това е стопроцентова гаранция, че той има това качество – грижовността. Освен това, подозираме ние, гледайки пръстена му, евентуално е виновен, подготвен на саможертви и влюбчив.

Е по какъв начин да не харесаш подобен мъж и да не го пожелаеш.

За тази доктрина има даже филм с Дженифър Анистън и Адам Сандлър. „ Жена назаем “ споделя тъкмо за това – по какъв начин Адам Сандлър се показва за привързан пред инцидентни дами в бара и постоянно се прибира в компания.

 мъж двойка флирт Thinkstock

Така че идващият път, когато някоя дама се присламчи към законната ви половинка, не я винете. Това е самопризнание за неговите качества.

Друг е въпросът дали би трябвало да се оставяме инстинктите да ни водят и да погазваме всевъзможни морални правила, пробвайки се да откраднем мъжа на друга жена…
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР