Има изобилие от съвети за това как да създадете супер

...
Има изобилие от съвети за това как да създадете супер
Коментари Харесай

Използвайте трика на Хемингуей, за да увеличите продуктивността си

Има обилие от препоръки за това по какъв начин да създадете супер продуктивна рутина. Знаете ли какво е доста по-трудно за намиране? Съвет за това по какъв начин в действителност да се придържате към проекта си.

Ако желаете да увеличите продуктивността си, това, което нормално липсва, не е познание какво би трябвало да извършите. Това е познание по какъв начин да се мотивирате да го извършите. Статия в разкрива един страховит трик на фамозния създател Ърнест Хемингуей.

Ърнест Хемингуей може да е прочут със своето героично пиянство, мачо подвизи и дълги часове в парижките кафенета, само че макар прототипния си бохемски метод на живот, той също по този начин е бил извънредно работлив. Той издава минимум 16 книги и печели Нобелова премия през 1954 година и премия Пулицър през 1953 година за повестта си " Старецът и морето ", той е считан за един от най-значимите създатели на Америка. В изявление за Esquire той изяснява една от тайните на впечатляващото си творчество.
 Милиардерът, който основа Airbnb, споделя най-хубавия бизнес съвет, който е получавал
Милиардерът, който основа Airbnb, споделя най-хубавия бизнес съвет, който е получавал

Брайън Чески получава съвет за 1 милион $

" Най-добрият метод е постоянно да спреш, когато вървиш добре и когато знаеш какво ще се случи по-късно. Ако правиш това всеки ден, когато пишеш разказ, в никакъв случай няма да останеш в застой ", разкри Хеминуей, призовавайки други писатели да опитат неговият способ за прекъсване, когато към момента имате задоволително инерция.

Така че идващия път, когато сте в положително въодушевление и работите по план към края на деня, спомнете си за Хемингуей и помислете дали да не пандизите преносимия компютър си много преди да сте изчерпали концепциите и силата си (има доста други способи да ги изразходвате последните часове от работния ден). Това може да ви се стори малко неестествено първоначално, само че като наберете инерция, ще извършите доста по-лесно набирането на скорост в работата си още на идващия ден.
 Сертифициран управнически съветник: Професионалистът, който дава повече от съвет
Сертифициран управнически съветник: Професионалистът, който дава повече от съвет

Защо първо ставаш съветник, а чак по-късно може да се сертифицираш, изясняват шефът на Balkan Services и ръководителят на Управителния съвет на БАУКО
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР