Има идея МВР да закупи скоростни автомобили за контрол по

...
Има идея МВР да закупи скоростни автомобили за контрол по
Коментари Харесай

МВР ще прави магистрална полиция - с бързи коли

Има концепция Министерство на вътрешните работи да закупи скоростни коли за надзор по автомагистралите у нас. Това заяви пред БНР основният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов.

За пътната сигурност

Пътната сигурност е измежду целите на управлението на министерството и поради това ще бъдат взети и още ограничения, добави Иванов

" Въпреки неприятните данни желая да кажа, че през 2018 година записаните ПТП-та са минус 198, починалите са минус 73, ранените са минус 207 - не е цифрата, която ние чакаме и желаеме да реализираме, само че въпреки всичко с ограниченията, които са предприемани до момента и които считаме да предприемем за в бъдеще има 73 човешки живота, които са избавени. Трябва да затвърдим тази наклонност. Много ограничения сме набелязали ", означи основният секретар на Министерство на вътрешните работи.

За доверието

" Въпреки че има нарастване на доверието в Министерство на вътрешните работи, то не е на равнищата, на които на мен би ми се желало да бъде. За да има доверие в чиновниците на Министерство на вътрешните работи, това е един двупосочен развой. Както хората би трябвало да ни имат вяра на нас, по този начин и сътрудниците би трябвало да реагират съответно, бързо на сигнал за осъществено правонарушение. Аз като основен секретар ще се стремя това нещо да се извършва от всички чиновници ", даде обещание Ивайло Иванов пред националното радио.

За задържаните служители на реда
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР