Има и ранени при нападението с ножДвама души са убити,

...
Има и ранени при нападението с ножДвама души са убити,
Коментари Харесай

Мъж уби двама души във влак в Германия

Има и ранени при нападението с нож

Двама души са убити, а няколко ранени при нахлуване с нож в районен трен, пътуващ от Кил за Хамбург, оповестява АРА, като се базира на данни от правоохранителните органи.

По случая е задържан мъж на възраст сред 20 и 30 години, посочи представител на полицията. От Deutsche Bahn оповестиха, че по отношение на случая е нарушено придвижването на влакове сред Фленсбург и Хамбург и сред Кил и Хамбург, предава организация.

" Обстоятелствата към момента са неразбираеми, както и самоличността на жертвите “, съобщи представителят. Предполагаемият причинител е нападнал хората във към момента движещия се трен. По данни на управляващите той също е получил пострадвания.

Съобщенията за броя на ранените варират сред пет и седем души.

Предполагаемият нападател е палестинец, само че е апатрид, т.е. лишен от поданство. Това разгласи министърът на вътрешните работи на федералната немска провинция Шлезвиг-Холщайн Сабине Зютерлин-Ваак (ХДС). По предварителни данни хипотетичният нападател не е измежду листата на евентуалните екстремисти. Въпреки това е имало индикации, че хипотетичният причинител може да има психическо разстройство.

Полицията е получила няколко позвънявания от пасажери. Влакът е бил спрян след съобщение, след което " събитията са се разиграли на перона “. Именно там е арестуван причинителят, само че остава неразбираемо от кого. Мъжът, който е измежду потърпевшите, е откаран в болница.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР