Има хора, които смятат, че кралските семейства не се интересуват

...
Има хора, които смятат, че кралските семейства не се интересуват
Коментари Харесай

На кого принцеса Мери дари 50 000 долара

Има хора, които считат, че кралските фамилии не се интересуват от това какво се случва отвън кралския двор. Това надалеч не е по този начин, а следващото доказателство идва от датското кралско семейство, и по-точно от принцеса Мери .

 Датското кралско семейство, кралица Маргрет II, принц Фредерик, принцеса Мери и какъв брой дни са работили през 2018 година
Колко дни работят членовете на датското кралско семейство

Кралица Маргрет II е детронирана

Съпругата на принц Фредерик оглавява фондацията The Mary Foundation и посредством нея обезпечава пари на хора в потребност. Поредното подаяние отива при Women`s Crisis Center в Кабул, Афганистан. То е в размер на 50 000 $ и има за цел да подкрепи дамите в региона, които живеят в риск.

Публикация, споделена от Crown Princess Mary Fan Page (@crownprincess_mary_of_denmark) на Яну 14, 2019 в 5:20 PST

Принцеса Мери е решила да направи великодушното подаяние откакто в края на предходната година е видяла репортаж за историята на Фатима -обикновено афганистанско момиче, продадено от родителите си на мъж, който в продължение на две години я е държал затворена и я е малтретирал.

 Принц Фредерик, датското кралско семейство и татуировките на принца
Какви татуировки има принц Фредерик

А престолонаследникът на Дания има цели две

Фатима е съумяла да избяга и се е озовала в подслон, а това е избавило живота ѝ. Дарението, което The Mary Foundation е направила, не трябва да ни изненадва, тъй като фондацията на принцеса Мери се бори интензивно против домашното принуждение, написа Royal Central.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР