Има едно съвсем просто упражнение, което започнах да правя преди

...
Има едно съвсем просто упражнение, което започнах да правя преди
Коментари Харесай

Ричард ГИЪР | Желая ти ЩАСТИЕ

" Има едно напълно просто упражнение, което започнах да върша преди доста години. Когото и да срещах по пътя си – човек, животно, насекомо, ПЪРВАТА мисъл, която ме изпълваше във връзка с това създание беше: " Желая ти ЩАСТИЕ! ".

Тази мисъл по чудноват метод трансформира всичко, което се случва сред вас и това създание, оттук нататък. Споделям го от персонален опит.

Понякога е доста комплицирано, когато срещаш собствен зложелател, когато се изправяш очи в очи с ненадейно сложна обстановка. Затова доста ми оказва помощ медитацията, която ме научи да не позволявам отрицателни страсти в душата си.

Всеки от нас има опция да основава пространството към себе си. И да види по какъв начин, когато в него постепенно се загнездва някоя отрицателна страст, може да я претвори, преди тя да е съумяла да вземе връх в душата му...

Когато си спокоен, виждаш всичко такова, каквото е. Разбираш, че гневът е единствено незнание, нищо повече. Невежество от моя страна, от ваша...
Претворете този яд, пуснете го, превърнете го в ЛЮБОВ.

" Желая ти ЩАСТИЕ! ". Опитайте да живеете с това обръщение и ще видите по какъв начин то ще промени всичко в живота ви ".

Снимки ~ tophdimg.com, tankvisuals.blogspot.com

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР