Има едно много строго правило, което нито едно от 22-те

...
Има едно много строго правило, което нито едно от 22-те
Коментари Харесай

Сю Радфорд разкрива „строго“ родителско правило, че нито едно от нейните 22 деца не може да заобиколи

Има едно доста строго предписание, което нито едно от 22-те деца на Радфорд не може да заобиколи – колкото и да се пробват.

Правило за родителство, от което мега мама Сю няма да отстъпи, е в новините сега - Сю поддържа концепцията да не се разрешава на децата да употребяват мобилни телефони в учебно заведение, тъй като тя няма да разреши на потомството си да ги има, до момента в който не са изцяло подготвени – и това не предстои на спор.

Семейство Радфорд, които са най-голямото семейство във Англия и имат лично шоу и канал в YouTube, знаят какво е да си прочут с милионите си почитатели. Сю към този момент не гледа злобните мнения в интернет, тъй като те могат да бъдат доста нелюбезни и тя също не желае младежите да гледат.

Родителите се стараят да предпазят децата си от неприятни неща в обществените мрежи медии, а Сю е доста деликатна със личните си деца. В чат с OK! Списание, Сю, която играе в 22 Kids and Counting, сподели, че е съгласна с концепцията на държавното управление да спре децата да употребява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР