Има едни камерки, лепят се със скоч и предават в

...
Има едни камерки, лепят се със скоч и предават в
Коментари Харесай

„АФЕРА“ ГО НАПИСА ОЩЕ ПЪРВИЯ ДЕН: СРОКЪТ И ЦЕЛТА НА ЦИРКА „ПРОСТОТО КИРО“! ДВА МЕСЕЦА ФИЛМИРАТ КИРО И КОМПАНИЯ В МС С КАМЕРИ И ГИ ГЛЕДАТ В РЕАЛНО ВРЕМЕ! ВКЛЮЧИТЕЛНО В БАНЯТА НА ПРЕМИЕРСКИЯ КАБИНЕТ С ГОЛЯМОТО ОГЛЕДАЛО НА СТЕНАТА!

Има едни камерки, лепят се със скоч и предават в действително време на айфона. Било е Кирчо&Лена и другари пикчърс до март в Министерски съвет.

В Банкя това са търсили Министерство на вътрешните работи и Рашков, а който би трябвало три месеца е гледал XXL кино с пуканки и шампейн. Кино.

Няма да чуете повече ни за Киро, ни за Лена. Лятото митингът ще е на Кайт бара.

Николай Бареков

Бележка на АФЕРА: Да допълним информацията на Николай Бареков. Тия камерки ги има дори и по турските сериали.

Иначе режисирания български цирк с Простото Киро и компания, набутани ни от Херо Мустафа с общителното подпомагане на Румен Радев, АФЕРА го предвижда в точ още от първия ден.

Още тогава написахме, че мача ще е половин година, както и преди месец в прав текст написахме, че държавното управление пада в края на юни месец.

Кой чел – чел, кой не чел – да е чел. Що е рекла АФЕРА, все е правилно.

Що се отнася за камерките.

Първите два месеца Простото Киро и компанията му – в Министерски съвет са били с налепени камерки, които се гледат в действително време, даже и в банята – тоалетна в премиерския кабинет, където, между другото, има голямо огледало на стената – от времето на Сергей Станишев, който също е станал обект на филмиране.

Чак през март месец Простото Киро и компания се усещат, че ги наблюдават с камерките. Дотогава обаче Б.Б. към този момент има боеприпас от видео – летописи ОТВЪТРЕ.

Малко по-късно прокуратурата изисква записи ОТВЪН Министерски съвет, не за друго, а с цел да запечата с публични фрагменти извън това, което се е случвало вътре.

Боко го арестуваха незабавно и незабавно освен за поради идиотския пиар, само че най-много да потърсят видеотеката от първите два месеца на Простокировата компания, която съответно е филмирана.

От цялата работа обаче нищо няма да произлезе.

През цялото време Простото Киро и компанията му са държани за топките с видеотеката с „ подвизите им “. На тях, по този начин или другояче, задачата им бе една – да пуснат Македония в Европейски Съюз и кой от кое място е с куфарите цялостни с мангизи.

Ако бяха по-умни, а не такива идиоти, щяха евентуално да ги оставят най-малко година да ръководят, само че кретенията им преля чашата.

Записите няма да излязат нескрито, те са свършили работа със стискането на топките на измамниците. Цирка събира шатрите до идващите идиоти, след тези, които загробиха България.

Съвет от АФЕРА до идващите министър председатели – чистете ги тия кабинети бе, щото всичките ББ и остальная имат голите пи..ки и задници /някои и си ги бръснат в Министерски съвет пред огромното огледало на стената/ на простите досегашни министър председатели.

Така е обаче, когато Министерство на вътрешните работи и службите са ташак но Рашков.

АФЕРА да бяхте поставили да ги оглави, друго щеше да е. Ама за Власт в България се желаят единствено малоумници, които са толкоз елементарни, че двама месеца се оставили да им филмират и гледат в действително време голите задници.

Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР