Има едни братя олигарси, при които всеки, който дойде на

...
Има едни братя олигарси, при които всеки, който дойде на
Коментари Харесай

Сидеров скандално: В слънчева България някой нарежда на полицията като военна хунта да тероризира бизнеса по морето!

Има едни братя олигарси, при които всеки, който пристигна на власт, получава апартамент. Там дъни музика цяла нощ, само че никой не я стопира, разяснява пред публицисти съпредседателят на " Обединени патриоти " Волен Сидеров и ръководител на ПГ на Оперативна програма.
Той даде ексклузивен брифинг пред РЗИ-Бургас.
" Кой дава нареждания РЗИ да лепи противозаконни бележки, кой подрежда елементи на полицията да работи като военна хунта и да вреди на бизнеса по морето ", попита политикът и помоли на следващия ден на Министерски съвет Бойко Борисов да каже оторизирал ли е служители на реда да тероризират българския туристически бизнес.

" Ще се веселя и цялото държавно управление да си отговори би трябвало ли да се занимава на кой олигарх да се затвори заведението, с цел да намаже различен ", съобщи Сидеров. " Да не се окаже Бургас от най-хубавия град за живеене, да стане най-корумпирания ", чуди се депутатът.
" Никой не познавам, само че виждам, че се употребяват двойни стандарти. Използва се страхът на хората. РЗИ не може да затваря. Законът за шума не е влезнал в действие. Навсякъде има боязън. Това е ситуацията в слънчева България ".
В РЗИ всички са фантоми, сподели той и предложения публицистите да влязат дружно с него в постройката на РЗИ – Бургас.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР