Има една мисъл: Жените се раждат, а мъжете се изграждат“.

...
Има една мисъл: Жените се раждат, а мъжете се изграждат“.
Коментари Харесай

Жените се раждат, мъжете се изграждат

Има една мисъл: „ Жените се раждат, а мъжете се построяват “ . В тази мисъл е заключена цялата истина.

А тя е, че в случай че нещата се оставят на естествената им природа, то дамите са по-силния пол. Те са свързани с силата на Земята посредством матката си и имат повече първична мощ, повече устойчивост, повече вътрешен глас, повече вродени качества за оцеляване и справяне.

 Те са свързани с източника по рождение и не е нужно да бъдат някакви или да вършат нещо, с цел да са дами. Те са родени дами.

Жената ражда и мъжа и дамата, а мъжът може да роди единствено себе си. За да бъде мощен и сполучлив и да твори той се нуждае от силата на източника, намиращ се в матката на дамата.

Този източник не се отваря просто и единствено, тъй като мъжът е проникнал. Това място е доста архаично и се разсънва само, в случай че усети силата на създателя. А по какъв начин да се построи мъжът, с цел да има силата. Знаем качествата на боеца и на положителния собственик. Мъжът би трябвало да стане войник и добър собственик.

Боецът приема провокациите, той е самоуверен и рискува, толерантен е, и не се обезкуражава, развива воля, увереност и всевъзможни качества, които ще го доведат до успеха. Когато завладее мечтаната земя той се грижи за нея с обич и самообладание като добър собственик. И тогава той черпи от богатствата на земята.

Жената е по природа мощна, по природа могъща. Ако боецът я победи, укроти и подчини тя отваря източника за него, в случай че е и добър собственик този източник остава отворен за целия му живот. Няма такава опция дамата да се пробва да става слаба, да става беззащитна, с цел да може мъжът да лентяйства и да получава наготово.

Защото женският принцип е правилото на неправенето. И в случай че се пробва да става някаква, с цел да угоди на мъжа тя стартира да прави. Самото деяние, самото правене я изваждат от женската й същина и я откъсват от източника. Принципът на правенето е мъжкия принцип.

В контраст на общоприетото разбиране в  сексуалното другарство мъжът е този, който дава секс и го прави, с цел да получи женската обич, с цел да отвори резервоара на женските страсти, където е силата и силата. Затова е обикновено дамата да е пасивна в секса, с цел да се вглъби и да почувства, а мъжът да е деен, с цел да отвори и да вземе.

Мъжът прави всевъзможни дейни дейности – купува къща, кола, печели пари и се грижи за дамата, не тъй като я обича, а тъй като желае да получи нейната обич. Защото нейната обич му дава мощ и сила да печели още пари и да се грижи за нея, с цел да получава още обич. Всъщност мъжът обича себе си и дамата обича него. И това е естественият ред.

Ако мъжът обича дамата, с цел да получи секс потока е извърнат. Жената обича мъжа и получава секс. Половите органи на мъжа са отвън тялото и той изхвърля сперма на открито. Половите органи на дамата са вътре в тялото и тя приема спермата вътре в себе си.

Тя има потребност от материално напълване – секс и материални придобивки, а той има потребност от духовно извисяване – страсти, усеща, обич. Затова рядко мъжете споделят на дамите, че ги обичат, тъй като не е истина, до момента в който дамите постоянно споделят на мъжете, че ги обичат, тъй като е истина. (Тук имам поради потока мъжко-женско, несъмнено в междучовешките връзки мъжът обича не по-различно от жената)

Когато мъжът е съкровен с дамата той споделя: „ Аз върша секс “ и това е безусловно по този начин. Когато дамата е интимна с мъжа тя споделя: „ Аз върша обич “ и това също е безусловно по този начин. Когато мъжът желае да е с жена той споделя: „ Искам да я смъква “ и това е точната истина, тъй като той я смъква от горната страна надолу. Прониква първо в мислите й и печели нейното почитание и удивление, след това превзема възприятията й като печели нейното доверие, и най-после  покорява тялото й, където е източника на силата.

Отворена един път прочувствено за мъжа дамата тече към него непрекъснато, даже и, когато не са дружно и са на хиляди километри разстояние. При дамата важи правилото на Мечо Пух  „ Колкото повече, толкоз повече “. Т.е. – колкото повече страсти, усеща, обич тя дава на мъжа, толкоз повече има за предоставяне. Докато при мъжа половите благоприятни условия са лимитирани, то при дамата способността за прочувствен отговор е безгранична.

Тук е значимо дамите да знаят, че в случай че вършат секс единствено поради физическото наслаждение, без да са ангажирани възприятията им в процеса, то те изчерпват мъжа през секса, без да му дават нищо в подмяна. На пръв взор наподобява, че в това няма нищо ужасно. И в случай че това е единствено епизодичен контакт в действителност е по този начин. Но когато става въпрос за фамилна двойка, при която години наред дамата прави секс по обвързване, без усеща и прочувствен повод, или поради мъжа, или като предварителна защита на менопаузата единствено тъй като гинеколожката го е предписала, тогава е съсипващо и за двамата.

Защо и за двамата? Защото редовно се нарушава главен космически закон за даването и приемането и мъжът се свръх изчерпва, а дамата излишно натрупва. Затова най-често срещаните женски заболявания са заболяванията на остатъка на сила, а най-често срещаните мъжки заболявания са заболяванията на дефицита на сила.

Жените са тези, които поддържат живота и е добре да не изневеряват на това си главно предопределение и да не поддържат безплодно полово другарство единствено поради безсмислени порядки или още по-лошо, поради нежизнеутвърждаващи фешън схващания. Мъжете са тези, които посяват семето на живота и за личното им здраве и разцвет е целесъобразно да се грижат дамата да разцъфва в обич към тях, а не да се задоволяват с дежурни физически извършения.

Защо дамата чисти, мие, готви, пере и поддържа дома? Защото тези действия символизират грижата за храма. Храмът, от който мъжът ще почерпи ентусиазъм и духовно извисяване е тялото на дамата. Тя дава отговор за сексуалността, само че капацитетите, които ще разкрие зависят от мъжа. Затова във връзката дамата е съответна, а не дейна.

Това значи, че тя може да се изяви и като жена, и като мъж, и като майка и това зависи от положението на мъжа. При дамата има чувство и автоматизирана реакция на чувството. Тя отразява мъжа и запълва празнините. Така че, в случай че мъжът е беззащитен тя автоматизирано приема ролята на мощния пол, в случай че е безконтролен тя автоматизирано става майка и надлежно, в случай че той е мъж тя с лекост става просто жена.

Тя е адаптивна и приспособима. Затова, в случай че мъжете считат, че дамите не са задоволително слаби и безпомощни, дано да погледнат себе си и да видят по какъв начин тяхното държание провокира проявата на тези капацитети. С всичко казано дотук желая да подчертая, че няма по какъв начин дамите да станат слаби за мъжете, по-скоро мъжете би трябвало да станат мощни за дамите.

Така че: Жени, не очаквайте от мъжете да усещат като вас и да ви споделят, че ви обичат! Това опонира на мъжката съзидателност. И повлияни от модерните трендове за женско държание не припознавайте в инфантилизма женственост. Инфантилността е минус както при мъжете, по този начин и при дамите. И мъже, не очаквайте от дамите да ви бъдат утроби и не се опитвайте да им станете деца! Колкото и да обича децата си въпреки всичко дамата в един миг ги отхвърля, а любовта и към мъжа е вечно.

Постигналият мъж няма тип на неприкрит мъжага, тъй като в него тече потока на женската сила и тя му придава мекост, доброта, топлота. Ако видя шамаросващо ме мъжкарство аз знам, че този мъж е гладен и неузрял. Но той няма да получи от жена, до момента в който не победи и не се научи да получава първо от дамата вътре в себе си, която е изначално по-силната.

Също по този начин, в случай че видя подкосяващо женствена жена, аз знам, че тя е незряла и не отдава на мъж. Но тя няма да може да отдаде, тъй като първо би трябвало да отдаде на вътрешния си мъж. Истинската жена може да си разреши да се държи и като мъж, в случай че изиска, и женското й наличие няма да пострада от това. На нея не й е нужно да се прави на слаба и беззащитна, с цел да потвърждава на себе си и на мъжете, че е жена. Когато е налице вътрешното качество, външните проявления го демонстрират ненатрапчиво и негротескно.

Затова, в случай че една страна е закъсала, отпред на ръководството би трябвало да застане жена. Защото дамата влиза във властта, с цел да отдаде. А постоянно мъжете се стремят към власт единствено тъй като властта ги обкръжава с възвишен ореол и по този начин по-лесно могат да се домогнат до женското внимание и до резервоара на женските страсти. Тук не споделям, че мъжете не стават за политици.

Разбира се, в случай че един мъж е войник и добър собственик и към този момент има до себе си жена, от която черпи сила, то той може да стане и доста сполучлив и виновен политически лидер и историята познава доста такива мъже. Но в случай че няма вътрешните качества и не е отворил за себе си най-малко една жена, а се домогва до властта единствено, с цел да получи женската сила, то подобен водач е гибелен и нормално закопава страната, която ръководи.

Парадоксът тук е, че нормално мъжете, които имат силата на източника и са сполучливи не се стремят да влизат във властта и тя не ги притегля. В този случай би трябвало да бъде ангажирано възприятието им за отговорност към бъдещите генерации и във властта е редно да бъдат привличани единствено такива мъже. Ако не желаят, по добре да ръководят дами.

Това, което аз следя сега е, че огромна част от мъжете и дамите са непредпазливо мъже и непредпазливо дами. Ще спечелим всички като общество, в случай че не се съпротивляваме на функциите, които природата ни е отредила и в случай че се откажем от инфантилността, поемайки отговорност за  съхраняването на чудото, наречено живот.

Автор: Росица Тончева

Инфо: http://sexnature.org

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР