Има един стереотип за спането с деца, според който е

...
Има един стереотип за спането с деца, според който е
Коментари Харесай

Жена споделя каква е реалността да спиш с 3 големи немски овчарки (видео)

Има един стандарт за спането с деца, съгласно който е съвсем невероятно да си починете добре. Бебетата и дребните деца са известни с това, че обичат да шават, да махат с крака и да крадат завивките.

Но както се оказва, това не важи единствено за човешките деца, а и за кучешките такива!

Стопанка на кучета неотдавна показа видеоклип, показващ „ какво е да спиш с три немски овчарки “ и наподобява меко казано неловко.

Докато някои родители на кучета образоват домашните си любимци да спят в специлни кучешки кревати и не пускат косматите си другари в леглата си, други приветстват косматите си приятели в своите завивки.

Точно подобен е казусът с „ майката “ на Джейд, Джаспър и Джет разрешава на трите си огромни кучета да спят в леглото с нея – само че самата тя мъчно намира време за сън, тъй като домашните й любимци просто не я оставят да спи.

Във видеото можете да видите по какъв начин кучетата се движат цяла нощ, да ги видите да скачат от леглото и да се качват на леглото и да се разсейват по всевъзможен различен метод. Не наподобява като добър метод за сън, само че от време на време животът с кучета е подобен.

Откакто беше споделено, видеото е гледано повече от 12 милиона пъти и хиляди хора разясняват какъв брой е сладко:

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР