Има един много важен детайл, който искам да споделя с

...
Има един много важен детайл, който искам да споделя с
Коментари Харесай

Полковник Митева предизвиква генерал Радев, иска повече дами летци

" Има един доста значим подробност, който желая да споделя с вас. През цялата ми кариера ме е водило възприятието на дълг. И в никакъв случай не ме е напускало. Заради това се впуснах в предизвикването да стана вицепрезидент ".

Това съобщи претендентът за вицепрезидент Невяна Митева пред Българска национална телевизия.

" С това, което съм съдействала за разпространение на политики на национално и интернационално равнище, за равнопоставянето на мъжете и дамите, всеки жител и страната са ми помагали. Сега е време да благодаря за това решение и е време да се обединим в интереса на българския жител ", изясни тя.

" Ако съм политик по някакви тематики, то е по тематиките за равнопоставеността, използването и разбирането от елементарните жители. Това не е единствено интернационална тематика, която би трябвало да пренесем в България. Искам повече хора да я схванат. Повече ръководители би трябвало да схванат, че не могат да се лишат от половината си население единствено тъй като са дами ", добави Митева.

" Имам доста дела - месец октомври е месец против битка за рака на гърдата. Влязох с розова роза, направена от жена, която е потърпевша от рак на гърдата. Естествено, моята предпочитана идея е да имаме повече българчета за България. България се топи. Това не е демографска рецесия, а демографска покруса. Искам да се приказва и да се чува за това и да има повече деца в България ", изясни кандидат-вицепрезидента.

" Аз съм обучавана и готова да последвам законите на нашата страна. Преди президентът да ме упълномощи, няма да се занимавам с нито една от тематиките. Ще се съобразя с процедурите. Зад тях стоят препоръки, служби и инспекции.Имах привилегията да съм една от първите дами, които са изкарали подготовка за ресурсите на сигурността и защитата. В рамките на този потенциал, бих желала да съм потребна.

Малко преди образованието ми в Съединени американски щати аз настоявах в поредност от години, посредством публични рапорти, да мога да реализира нещо, което никой не е постигнал преди мен - да се обуча във Военна академия и във Военно въздушни сили. Доказах, че мога да се приспособя, приспособявам и да се науча да нося с горделивост синята униформа ", сподели Митева

. " Познаваме се персонално с Румен Радев. Общите ни тематики са свързани с авиацията и влизането на повече дами в нея. Аз и българските девойки чакаме това да се случи. Готова съм в името на България да направя доста съществени крачки, да дам платформа и опция за разговор. Можем да защитим национални дела и в Брюксел. Това е значимо ", сподели Митева, потвърждавайки, че е подготвена да влезе в конструктивен спор с президента Радев.

" България е пълновръстен член на Европейски Съюз и стратегически сътрудник на Съединени американски щати. Нямаме рамки в позицията. Позицията на България е поредна по тематиката със Северна Македония. Нашите братя от районен съд Македония би трябвало да схванат, че сме свързани исторически, културно и духовно ", твърди Митева.

Тя показа, че е имунизирана против ковид. " Всеки би трябвало да получи информация за полезността от имунизацията, с цел да може България да не е първа по смъртност в Европа. Ние се топим и имаме вяра на подправени вести. Доверявам се на българските лекари. Трябва да се убедим в полезността да останем живи ", сподели тя.

" С проф. Герджиков имаме вяра в обединяването. Трябва да внесем условия за сигурност на българския жител, да дадем условия за диспути, без да има разделяне. Трябва да построим мостовете, които рухнаха. Мисля, че през годините съм потвърдила, че съм част от разнообразни тематики и дела, само че главното обвързване на вицепрезидентът ще остане най-важно за мен. Занимавам се с един огромен план, който се популяризира до всички общности. Той бе отдаден на творчеството на Йордан Йовков. Втора премия в този интернационален конкурс завоюва точно българин`, приключи Митева, написа Епицентър.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР