Има две партии, които имат повод за радост – „Има

...
Има две партии, които имат повод за радост – „Има
Коментари Харесай

Волгин: Ако Слави Трифонов не влезе в коалиции, ще спечели следващия вот

Има две партии, които имат мотив за наслада – „ ИТН “ и „ Демократична България “. Демократична България съумяха да капитализират протестния избор от лятото. Това съобщи Петър Волгин в изборното студио на Българска национална телевизия. Според него социологията е подценила партията на Слави Трифонов.

Росен Карадимов сподели, че победител на изборите е опозиционният избор. По неговите думи огромният въпрос касае опцията за сформиране на държавно управление. „ Победителите несъмнено са ГЕРБ “, безапелационен беше Георги Харизанов, а съгласно Петко Георгиев несигурността остава.

Ивайло Цветков - Нойзи съобщи, че ще бъде исторически неуспех за Българска социалистическа партия, в случай че партията остане трета. Той поздрави Демократична България като дефинира резултата на обединението като извънреден. Според Петко Георгиев актуалните избори няма да възстановят доверието сред гласоподавателите и властта.

„ Има голям протестен избор. Повишават се условията към политиците. Всеки, който не смогне с тези условия, ще остане зад борда “, съобщи Харизанов.

По думите на Росен Карадимов има две спорни тези: „ Има голямо посланичество в Народното събрание. Той няма да страда от липса на посланичество. Но ние не знаем базата, към която могат да се образуват болшинствата. Най-лошото, което може да се случи е скалъпено, аритметично болшинство “.

Петър Волгин беше безапелационен, че вижда нови избори: „ Съставяне на държавно управление би отвратило хората “. Той изрази мнение, че голяма част от хората, дали своят вот за Слави Трифонов, са жители, които до момента не са дали своят вот. Неговата прогноза е, че в случай че Слави Трифонов не влезе в никакви обединения, ще завоюва идващите парламентарни избори.

Според Петко Георгиев тематиката за велико национално заседание и смяна в конституцията ще бъдат една от основните тематики в идващия парламент.

Георги Харизанов отхвърли опцията за нови избори като сподели, че искащи да ръководят не липсват. Голямата конспирация съгласно него е дали Българска социалистическа партия ще остане трета политическа мощ:: „ Няма водач, който да победи Борисов в директен конфликт. Интересното стартира “.

„ Няма нищо неприятно от малко неустойчивост “, приключи Петко Георгиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР