Има достатъчно голяма приемственост в служебния кабинет. 4 от министрите

...
Има достатъчно голяма приемственост в служебния кабинет. 4 от министрите
Коментари Харесай

Деница Сачева: Записът, на който Асен Василев казва: трябва да правим избори с наше МВР е абсурден

Има задоволително огромна последователност в служебния кабинет. 4 от министрите бяха от настоящето държавно управление, а двама бяха заместник-министри. Министри на ГЕРБ в този кабинет няма. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Деница Сачева пред Българска национална телевизия.

" Как ще продължим зависи от това какво ще се случи на 9 юни и то не зависи от това ГЕРБ да прави някакви отстъпки и ГЕРБ да продължава нещо да трансформира, тъй като ние направихме задоволително отстъпки и показахме задоволително благосклонност и самообладание, само че към този момент всичко е в ръцете на сътрудниците от ПП-ДБ ", разяснява Сачева, която бе част от преговорния екип на ГЕРБ-СДС.

" Те би трябвало да проявят малко повече примирение и разсъдък, тъй като ние не можем повече да сме принуждавани да работим за подобен парламентарен анархизъм за това, че всички институции би трябвало да бъдат разрушени, за това, че всички хора с опит от институциите би трябвало да бъдат изгонени, да има забранителни описи за хора, които могат да ръководят. Това не е наш жанр и няма да бъде ", изясни още Деница Сачева.

Според нея, цялата фиксация върху Министерство на вътрешните работи, в подтекста на изборите, е " неуместна ".

" Записът, на който Асен Василев споделя: " би трябвало да вършим избори с наше Министерство на вътрешните работи ", цялата тази фиксация върху Министерство на вътрешните работи, в подтекста на изборите, е неуместна. По време на договарянията една друга фиксация беше Министерство на електронното ръководство, " добави Деница Сачева.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР