Има блага вест от вчера - служебното правителство, със съучастието

...
Има блага вест от вчера - служебното правителство, със съучастието
Коментари Харесай

Хаджигенов за подслушванията: Ако бях Винету, бих си окачил скалпа на колана

Има богатства новина от през вчерашния ден - служебното държавно управление, със съучастието на президента Радев, (Цветан Китов). Така депутатът от 45-тото и 46-тото Народно заседание юрист Николай Хаджигенов още веднъж повдигна тематиката с противозаконните подслушвания. Кой е Китов –!

" Каскет, чуваш ли ме – единствената виновност на индивида е, че носил афиш пред къщата на Бойко Борисов " – с тази звучна имитация Хаджигенов затвърди тематиката, визирайки подслушван психичноболен човек (по думите му), който бил наблюдаван с претекст, че ще прави бунт. Никой не е задължен и не би трябвало да извършва противозаконни разпоредби, добави той.
 Хаджигенов нито удостовери, нито отхвърли достоверността на лист с имена на протестиращи, за които се твърди, че са подслушвани Хаджигенов нито удостовери, нито отхвърли достоверността на лист с имена на протестиращи, за които се твърди, че са подслушвани
Списък с имена на хора, за които се твърди, че са подслушвани, беше оповестен във фейсбук страницата на уеб страницата за проверяваща публицист...

" Ако бях Винету, бих си окачил скалпа на колана ", обърна се Хаджигенов задочно и към Бойко Борисов. Но не пропусне да попита за какво ръководителят на НСО към момента е на поста си, за какво дежурният офицер от 10 юли, 2020 година, също е чиновник на НСО. Какви мръсни секрети пазят, зададе въпрос Хаджигенов.

Взехме палката от основния каскет, нищо друго - направете ни по-силни, апелирам, с цел да довършим започнатото, обърна се Хаджигенов към гласоподавателите.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР