Има 4 зодии, които вместо да се доказват, предпочитат партньорът

...
Има 4 зодии, които вместо да се доказват, предпочитат партньорът
Коментари Харесай

4-те зодиакални знака, които дават по-малко в леглото, отколкото вземат

Има 4 зодии, които вместо да се потвърждават, избират сътрудникът им да се погрижи първо за тях. Астрологията изяснява за какво това е по този начин.

Въпреки че да доставяте наслаждение в леглото е също толкоз прелестно, колкото и да го получавате, някои зодиакални знаци избират да са тези, които най-вече да се любуват. Безкористността в секса не е естествена за тях, заради което не мислят за това да се отдадат изцяло след постигане на оргазъм. Те може да имат своите аргументи за това, само че те не се дължат на мързел.
Просто мечтаят за великодушен ухажор, който обича да се раздава. В края на краищата за положителния секс не се съди единствено по броя на оргазмите. Докато някои изпитват по-голямо наслаждение от това да галят колегата си и да го доведат до възторг, следните зодиакални знаци дават по-малко, в сравнение с вземат в спалнята. Особено когато половинката им се любува на това.

 4 зодии

Рак

Ракът е сензитивен воден знак. Управлява се от луната и по тази причина настроенията му са доста променливи. Той се отнася към секса като към удостоверение на любовта. Иска да бъде душевен и прочувствено обвързван с индивида, с който си ляга. Ако казусът не е подобен, потребностите на половинката му към този момент не са в негов интерес.

Несигурността, безпокойството и задръжките блокират капацитета на Рака в леглото. Предпочита да изпита колегата си, по тази причина заема пасивна позиция. Като не прави нищо, той ревизира дали някой се интересува от него. Обикновено той се държи по този начин на първите срещи или откакто се върне при някогашната си половинка.
Едва след време Ракът се отваря и става необикновено великодушен в леглото.

 4 зодии

Стрелец

Стрелецът е рискован зодиакален знак. Той може да прави секс на всички места. Колкото по-приключенски и див, толкоз по-добре. Трудно е да се задоволи подобен огнен характер и сигурно рутината ще му попречи.

Стрелецът няма да се развълнува от секса, в случай че той стартира да се случва единствено в спалнята. Тогава ще стане по-покорен - податлив да взема повече, в сравнение с да дава. Той ще желае сътрудникът му да провокира неспокойствие и да поема самодейността всякога.

Стрелецът постоянно се усеща и като " цар на живота ". Той чака непрекъснати милувки. На мнение е, че половинката му изпитва задоволство от това, че му доставя оргазъм. 

 4 зодии

Водолей

Водолеят е кадърен да обезпечи на някого незабравими моменти в леглото. Този въздушен знак обича да опитва.

За страдание, когато някой не му се опълчва в това, той последователно губи интерес. След това оставя другата страна да поеме напълно самодейността. В следствие има възможност да стартира да заобикаля интимността или да спре да се интересува от потребностите на колегата си. Водолеят, който не се усеща себе си в една връзка, дава минималното в спалнята.

Близнаци

Близнаците обичат секса, само че това, което желаят най-вече в леглото, е умствена стимулация от страна на колегата им. Чисто физическият акт намалява възбудата им. Най-активната част от тялото на този зодиакален знак е мозъкът. Ако някой не се погрижи първо за него, Близнаците ще се трансфорат в пасивни любовници. Сексът с тях става най-хубав, когато се включват ролеви игри, неприлични диалози или рисковани места. Близнаците също по този начин обичат всевъзможни еротични джаджи.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР