> ИлюстрацияВарненският районен съд одобри споразумение, с което на 26-годишен

...
> ИлюстрацияВарненският районен съд одобри споразумение, с което на 26-годишен
Коментари Харесай

Осъдиха комарджия от София, ограбил след заплаха с нож продавачка във Варна

 > Илюстрация
Варненският областен съд утвърди съглашение, с което на 26-годишен столичанин бе наложено условно наказване за обир от лятото на 2019 година над продавачка в магазин в околност " Ален мак “.

Две години отнемане от независимост, отсрочено с 4 години изпитателен период, получи подсъдимият. През нощта на 25 юли предходната година, подсъдимият, откакто проиграл наличните си пари в игрално заведение, решил да извърши обир на оборотни средства от денонощен магазин наоколо до спирка " Журналист “.

Той направил прорези в тениската си трансформирайки я в маска за глава, скрил нож под облеклата си и откакто се убедил, че в магазина няма клиенти, влезнал вътре и непосредствено заплашил с хладното оръжие продавачката. Той я принудил да му даде наличния оборот в касата от към 700 лева  и побягнал, като по пътя изхвърлил ножа. Междувременно подсъдимият изпратил известие на приятелката си да му подготви други облекла и да го чака пред хотела. Всичко, с което бил облечен при грабежа, изхвърлил в шубраци в покрайнината. По-късно същия ден екскурзиантът бил арестуван от полицията и самичък посочил къде е укрил движимостите си, употребявани при осъществяване на закононарушението.

26-годишният мъж е с чисто правосъдно минало. Нанесените от грабежа имуществени вреди са възобновени. Споразумението е дефинитивно и влиза в действие незабавно.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР