> ИлюстрацияНевероятен кошмар! Така мога да опиша нощта на 4-ти

...
> ИлюстрацияНевероятен кошмар! Така мога да опиша нощта на 4-ти
Коментари Харесай

Среднощен токов кошмар за пловдивчани на сантиметри от спалнята им и ужасяваща миризма на изгорели кабели

 > Илюстрация
Невероятен призрачен сън! Така мога да опиша нощта на 4-ти против 5-ти октомври в кв. " Изгрев ". Към 23:00 ч. вечерта, до момента в който спим у дома, чухме пукане от разклонителя, намиращ се на сантиметри от спалнята ни.

Мъжът ми реагира на момента и изключи всички бушони, предотвратявайки по-нататъшни последици. В идващия миг усетихме ужасяваща миризма на изгорели кабели, осветлението на открито бе по-силно от всеки път, като обстановката не предвещаваше нищо положително.

Не след дълго нещата се развиха иначе - трансформаторът в блока ни стартира да бучи, а целия вход се озовахме на улицата, където срещнахме и съседи, оплакващи се от същия проблем. 

След подаване на сигнал към EVN стартира отстраняването на казуса, като два часа чакахме отговор дали можем да се приберем по домовете си, дали ще бъдем в сигурност и дали ще можем да получим отплата по отношение на уредите, които би трябвало да изхвърлим. ".

От EVN потвърдиха пред Plovdiv24.bg за повредата. Техническата щета е била вътре в оборудването и е била отстранена навреме. Ако някой жител смята, че уредите са изгорели в резултат на повредата, дано побърза да се свърже с компанията посредством телефона на колцентъра 07001 0007. Специалисти от EVN ще създадат инспекция на място и ще сформират протокол.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР