> ИлюстрацияНа 25-ти август от 8.30 ч. до 19 ч.

...
> ИлюстрацияНа 25-ти август от 8.30 ч. до 19 ч.
Коментари Харесай

От АПИ с важна информация за движението по АМ Хемус в следващите дни

 > Илюстрация
На 25-ти август от 8.30 ч. до 19 ч. и на 26-ти август от 8.30 ч. до 17.30 ч. се стопира придвижването в сектор от Автомагистрала " Хемус “ - сред пътните възли " Неофит Рилски “ и " Суворово “, за построяването на нов електропровод от " Електроенергиен систематичен оператор “ ЕАД.

Трафикът ще минава по следните обходни направления:

В посока Варна придвижването се пренасочва от пътен възел " Неофит Рилски “ на Автомагистрала " Хемус “ по общинския път за Петров дол до кръстовището с път I-2 Русе - Варна и продължава по първокласния път.  Пътуващите, които желаят да се върнат назад на Автомагистрала " Хемус “ могат да го създадат при кръстовището на път I-2 с път III-2009 за Суворово, не престават по път III-2009 до пътен възел " Суворово “ на Автомагистрала " Хемус “.

В посока София придвижването се пренасочва от пътен възел " Суворово “ на Автомагистрала " Хемус “ по път III-2009 до кръстовището с път I-2 Русе - Варна и продължава по първокласния път. Пътуващите, които желаят да се върнат още веднъж на Автомагистрала " Хемус “ могат да го създадат при кръстовището на път I-2 с общински път за Петров дол и да продължат по пътя до пътен възел " Неофит Рилски “ на Автомагистрала " Хемус “.

Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР