Илюстрация46-годишният Йордан К. ще продължи да пребивава в ареста, след

...
Илюстрация46-годишният Йордан К. ще продължи да пребивава в ареста, след
Коментари Харесай

Оставиха в ареста наркодилъра Йордан, изтезавал 18 кучета за боеве

 Илюстрация
46-годишният Йордан К. ще продължи да обитава в ареста, откакто през днешния ден състав на Варненския областен съд почете настояването на Окръжната прокуратура и му взе мярка за неотклонение " Задържане под стража “. Мъжът е притеглен към наказателна отговорност от Окръжната прокуратура във Варна за държане за разпространяване на  високорискови наркотични субстанции без съответно позволение – закононарушение по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс.

Обвиняемият бил арестуван от полицейски чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи на 3 април тази година. На чиновниците им направило усещане, че по време на рестриктивните мерки по отношение на изключителното състояние Йордан е извънредно деен. Така било открито, че интензивността му е обвързвана с разпространяване на високорискови наркотични субстанции.  

При осъществяване на персонален обиск на Йордан К., претършуване на автомобила му и на парцели, свързани с него, са били открити близо 3 грама кокаин в 12 пакетчета, електронна везна и забележителна сума пари в друга валута. От два вилни парцела чиновници на БАБХ са извели 18 кучета, порода питбул, някои от които са били с белези от присъединяване в кучешки боеве. Те са били предоставени за развъждане в кучкарника.

Йордан К. е осъждан неведнъж. Два пъти е търпял и ефикасни присъди в затвор. Днес по видеоконферентна връзка с ареста, където се намира обвиненият, пред правосъдния състав във Варненския областен съд  той декларирал, че откритите наркотични субстанции са негови, каквото е обяснил и пред проверяващите.

Определението на Варненския областен съд предстои на обжалване пред Апелативния съд.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР