> Илюстрация46-годишния Йордан К. и го задържа до 72 часа,

...
> Илюстрация46-годишния Йордан К. и го задържа до 72 часа,
Коментари Харесай

Прокуратурата във Варна задържа дилъра Йордан, държал 18 кучета за боеве

 > Илюстрация46-годишния Йордан К. и го задържа до 72 часа, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура във Варна. 

Обвиняемият бил арестуван от полицейски чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи на 3 април тази година. На чиновниците им направило усещане, че по време на рестриктивните мерки по отношение на изключителното състояние Йордан е извънредно деен. След като бил следен, било открито, че интензивността му е обвързвана с разпространяване на високорискови наркотични субстанции.  

При осъществяване на персонален обиск на Йордан К., претършуване на автомобила му и на парцел, обвързван с него, са били открити опиати – близо 3 грама кокаин.

Окръжната прокуратура във Варна му е повдигнала обвиняване за закононарушение по член 354а, алинея 2 от Наказателен кодекс, осъществено в изискванията на рисков рецидив. Йордан К. е осъждан неколкократно, в това число и за държане на високорискови наркотични субстанции.

Прокуратурата ще изиска от Варненския областен съд да му дефинира най-тежката мярка за процесуална насила – задържане под стража.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР