> Илюстрация20-годишен водач е засечен в ранните часове на 26

...
> Илюстрация20-годишен водач е засечен в ранните часове на 26
Коментари Харесай

Наказаха 20-годишен без книжка, вбесил полицаите във Варна с гонка и засичане

 > Илюстрация
20-годишен лидер е засечен в ранните часове на 26 юли предходната година да ръководи л.а. “Фолксваген " в централната част на града, криволичейки по пътното платно на бул. “Владислав Варненчик ". По предната ризница на автомобила имало включени червено-сини светлини, сходни на тези за коли със специфичен режим на придвижване. След като не спрял на подадения светлинен и звуков сигнал, той бил последван от чиновниците на реда.

При придвижването си с колата в посока " Двете кули “, в това число и преминавайки на червен светофар, подсъдимият неведнъж правил маневри на засичане и пречел на патрулния автомобил да се изравни с него и да му загради пътя. Водачът бил застигнат в Западна промишлена зона, на площадка без излаз, като в опит да избяга с колата, блъснал служебния автомобил. 

При последвалата инспекция се открива, че 20-годишният юноша е недееспособен лидер, който също така е седнал зад кормилото в едногодишен период от наказването му по административен ред с влезнало в действие наказателно разпореждане, още веднъж за ръководство на МПС без съответното удостоверение.

За двете действия, по силата на реализирано сред страните и утвърдено от съда съглашение, на подсъдимия бе наложено да търпи най-тежкото от избраните санкции – 6 месеца отнемане от независимост, отсрочено с 3 години изпитателен период.  Съдебният акт е финален.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР