Илюстрация Увеличаване Автор: Юлия Лазарова Смаляване Депутатът от ДПС Делян

...
Илюстрация Увеличаване Автор: Юлия Лазарова Смаляване Депутатът от ДПС Делян
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Делян Пеевски

Илюстрация
Увеличаване
Автор: Юлия Лазарова Смаляване
Депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски изненадващо отиде на работа в Народното събрание. Той се появи в сряда за повторно от началото на мандата през 2017 година Досега притежателят на редица медии имаше тъкмо един ден работа в постройката на Народното събрание - в деня на заклеването си като народен представител. Пеевски, който беше втори в листата на Движение за права и свободи на евровота и получи мандат, заяви, че се отхвърля от Европейския парламент.

Това също се случва за повторно - преди пет години скъпият кадър на придвижването отново беше определен за евродепутат, само че не зае поста. Във вторник на въпроса за какво постъпва по този начин той отговори: " Надделя груповото решение, че ще съм по-нужен в България. "
На питане какво го води в Народното събрание Пеевски отвърна: " Идвам на работа. Какъв неочакван въпрос от вас? " " Аз си вървя в регионите, работя. Това е значимото за хората. Не считам, че е единствено работата в Народното събрание е значимото за хората... Ако не ме питате за какво пристигам, може да пристигам по-често ", оказа се стеснителен депутатът, който по неофициална информация живее в Дубай.

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък Народното творчество във facebook роди подигравателен пост на фона на портрета на Пеевски: " Какъв родолюбец, отхвърля се от европейска заплата, с цел да работи в България. "
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР