Илюстрация Увеличаване Автор: Велко Ангелов Смаляване Все пак нека да

...
Илюстрация Увеличаване Автор: Велко Ангелов Смаляване Все пак нека да
Коментари Харесай

КапиталНО

Илюстрация
Увеличаване
Автор: Велко Ангелов Смаляване
" Все отново дано да изчакаме края на ремонта и всеки да види с очите си. Много от фотосите в интернет на " Графа " са обработени, което не прави чест на никого. "
Кметът на София Йорданка Фандъкова пред Българска национална телевизия

Ние вършим по този начин като че ли нашата страна е най-страшното, най-гадното, най-критичното място за живеене. А това напълно не е по този начин, тъй като...Не споделям, че всички са щастливи, само че нещата вървят към усъвършенстване....Ние, политиците, би трябвало да създадем условия хората да живеят по-добре. "
Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева в " Шоуто на Слави "

Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък. " Дайте ми това Министерство на вътрешните работи за 24 часа и ще забележим дали ще има митинги. "
Лидерът на НФСБ Валери Симеонов пред телевизия СКАТ

" Догодина ще има избори 3 пъти. Оставката на Валери е победа на гражданското общество, само че за Движение за права и свободи тя не взема решение казуса. "
Депутатът от Движение за права и свободи Йордан Цонев пред bTV

" С две думи, Борисов е малко в задънена улица. Единственото, което може да прави в тази обстановка, е просто да търпи и да организира политиките, които е намислил - нещо, което всяко второ ръководство в света прави – организира някакви политики, има гневна съпротива и митинги, които са против това. Не виждам различен излаз пред Борисов сега. "
Социологът Първан Симеонов пред bTV

" Няма боязън. Когато имаше длъжностен кабинет на Радев, имаше доста тежки решения за страната ни, които забавиха промените. Давам образец с модернизацията на българската войска. "
Председателят на Комисията по сигурност в Народното събрание Цветан Цветанов

" Ще ви дам един образец: в случай че ние решим да вземем един танков батальон и да минем напряко в Калининградска област, каква ще е реакцията на балтийските страни? Ако през тяхна територия минат танкове, без да реагират на каквито и да е запитвания. "
Руският дипломат в София Анатолий Макаров, представен от организация " Фокус "
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР