Илюстрация Увеличаване Автор: Цветелина Белутова Смаляване Още по темата Министър

...
Илюстрация Увеличаване Автор: Цветелина Белутова Смаляване Още по темата Министър
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Данаил Папазов

Илюстрация
Увеличаване
Автор: Цветелина Белутова Смаляване
Още по тематиката
Министър от кабинета " Орешарски " купува " Топлоелектрическа централа Варна "

Чешката държавна компания CEZ е договорила продажбата с компания на близкия до Движение за права и свободи Данаил Папазов
31 окт 2017
Войната Симеонов vs Домусчиев продължава

Вицепремиерът съобщи, че сезира прокуратурата за нарушавания в приватизираното " Параходство БМФ "
1 сеп 2017 След 12 години като шеф на порт Варна и още една като министър на превоза в държавното управление " Орешарски " за 58-годишния капитан с топли връзки в Движение за права и свободи Данаил Папазов се откри комфортен кей - Топлоелектрическа централа " Варна ". Като стопански нежизнеспособно досегашният му притежател CEZ Group го трансферира на компанията " Сигда ", благосъстоятелност на децата на Папазов, против 50 млн. евро (по информация в чешките медии, сверена през личен източник). Средствата за покупката се теглят като заем от българска банка.

Как фамилията на човек, разчитал дълги години на чиновническата си заплата, подсигурява толкоз огромна сума е основният въпрос в договорката. Още повече че няма банка, която би финансирала 100% от цената на облага, която на всичкото от горната страна изисква и следващи вложения за десетки милиони. Това оставя привкуса на игра с подставени лица и за наместване в ниша, където, с цел да печелиш, законите би трябвало да се прекрояват по твоя мярка.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР