Илюстрация Увеличаване Автор: Цветелина Белутова Смаляване Bug Coffee е най-новото

...
Илюстрация Увеличаване Автор: Цветелина Белутова Смаляване Bug Coffee е най-новото
Коментари Харесай

Ново място: Bug Coffee

Илюстрация
Увеличаване
Автор: Цветелина Белутова Смаляване
Bug Coffee е най-новото попълнение на улица " Асен Златаров " 19 и идва на мястото на затворилото порти Percolate. Тук концепцията е малко по-различна: пространството е не просто кафене, само че и показване на българската марка особено кафе Bug Coffee.

Зад нея е Йонатан Аначков, който стартират да развива пекарната през 2015 година в Нови Искър, а първите партньорства, които намира, са в Шотландия, по-късно и във Франция. В момента му оказва помощ брат му Самуил. И за двамата планът е резултат от дълготраен интерес към кафе културата, а първите опити на Йонатан стартират две години преди да даде начало на настоящия бранд. По неговите думи, първите стъпки са доста четене по тематиката, преди да се премине към каквато и да било процедура. " Сега съчетавам двете. "

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Отварянето на мястото по-рано тази година е освен опит да се нареждат по-добре в България, само че и да имат повече надзор върху качеството, приготвянето и поднасянето на кафето си. Според тях формата на зърната наподобява на калинка (ladybug), което въодушевява името Bug. Също по този начин, първата и последната писмен знак подухва асоциации с буквите на България – метод да покажат от кое място идва марката, без да звучи изтъркано или изкуствено патриотично. Брандът им минава през оценка на усета от Specialty Coffee Association.

Илюстрация
Увеличаване
Автор: Цветелина Белутова Смаляване

Различните сортове могат да се купят на място. Bug Coffee предлага и селекция от крафт бири. Както Йонатан изяснява, значително публиката на крафт бирите и специфичното кафе се припокрива в София, само че към момента неговата област има какво да реализира, с цел да наложи визията и философията си пред по-широката аудитория.

" Вече доста хора знаят какво е крафт бира, само че малко знаят какво е особено кафе и разпознават марките ", споделя Йонатан, който се е занимавал с разнообразни, несвързани със настоящето му занятие специалности през годините – от строителство, през работа в туристическа организация до присъединяване в обществени дела като намиране на работа за потърпевши от трафик на хора. " Може би най-хубавото на това да отвориш лично място за личната си марка е, че по този начин стигаш непостредствено до крайния консуматор. Виждаме какви са неговите познания, какви асоциации прави и с какво може да допринесем. "

Повече за активността им на bugcoffee.com
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР