Илюстрация Увеличаване Автор: Надежда Чипева Смаляване Аз ще се върна

...
Илюстрация Увеличаване Автор: Надежда Чипева Смаляване Аз ще се върна
Коментари Харесай

КапиталНо

Илюстрация
Увеличаване
Автор: Надежда Чипева Смаляване
" Аз ще се върна в Бургас, ще отида на бургаския мост, ще си закача една релса на врата, ще скоча и ще се удавя. " Вицепремиерът Валери Симеонов пред в. " Сега "
" Мислим да създадем едно обучително посещаване на вицепремиера Валери Симеонов на Байкушевата мура, която не е в резерват. След като имаме толкоз некултурен и толкоз ненаясно с живота вицепремиер - нещата не стоят добре. "
Екологът Андрей Ковачев пред Би Ти Ви

" Нашите сътрудници не биха могли да знаят какво ще му текне в мозъка на този човек, когато ще вземе оръжието и ще разстреля тази безусловно почтена жена. " Зам.-министърът на Министерство на вътрешните работи Стефан Балабанов пред Би Ти Ви Нека Българска социалистическа партия да си хапнат и пийнат на Бузлуджа, те обичат.
Премиерът Бойко Борисов пред публицисти в Нови пазар.
" Има локални и европейски избори. Ще се смени основният прокурор, една от огромните частни малките екрани ще смени собствеността си, а за правосъдна промяна към този момент не се приказва. Правосъдният министър Цецка Цачева дреме и се появява единствено когато избяга някой от пандизите. "
Лидерът на " Да, България " Христо Иванов пред БНР

" Добре ми е известно, че държавните управления на някои страни членки (макар, наподобява, Германия да не е измежду тях) демонстрират податливост да одобряват по този начин наречената промяна на полската правосъдна система за вътрешен проблем, с който не следва да се занимават интензивно. Въпреки това тя е приоритет, инвестиция в нашето общо бъдеще! Щом Европейският съюз и членовете му бездействат при спор за върховенството на правото, то запазената марка на Съюза ‒ зачитането на човешките и съществени права ‒ може скоро да се стопи до противен спомен. "
Председателят на Върховния съд на Полша Малгожата Герсдорф в тирада на конференция, проведена от Федералния висш съд на Германия
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР