Илюстрация Увеличаване Автор: Българска Медиа Агенция Смаляване Нашият екип използва

...
Илюстрация Увеличаване Автор: Българска Медиа Агенция Смаляване Нашият екип използва
Коментари Харесай

Помагаме на хората, марките и бизнеса да разгърнат потенциала си за растеж

Илюстрация
Увеличаване
Автор: Българска Медиа Агенция Смаляване

Нашият екип употребява дългогодишния си опит, данни, технологии и креативност, с цел да сътвори работещи информационни тактики, които построяват марки и генерират продажби. И ние го вършим в мащаб.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Вече второ десетилетие Българска Медиа Агенция се радва на напредък и продължава да утвърждава сполучливо партньорство със своите дългогодишни клиенти, като " Фикосота ", " Натурпродукт ", " КИА Моторс ", " Тимбарк България ", " Градус " и доста други. От компанията споделят, че 2019 година е била доста благополучна за тях, защото са спечелили седем състезанието за медийно обслужване, измежду които тези за " Захарни фабрики ", " Озон Ентъртейнмънт ", " ТЕСИ " и са осъществили цялостната телевизионна връзка на над 100 марки с повече от 500 хиляди планувани и излъчени телевизионни клипа за настоящата година.

Българска Медиа Агенция е 100% самостоятелна медиа организация, което подсигурява на клиентите й неутрален метод за приемане на най-хубавите благоприятни условия за медиен асортимент и затова високи резултати за техните акции. Тази независимост разрешава повече креативност и опция за договаряния с медиите за това, което работи най-добре за бизнеса и марките. Независимостта на компанията не е единственото й преимущество. Лъчезар Чолаков, създател и ръководещ шеф на Българска Медиа Агенция споделя, че: " Най-новият метод в работата на екипа ни е неповторим за пазара програмен продукт, особено създаден за методиката на работа ни. Прилагането му в работния развой подсигурява високи резултати, по заложени характерни критерии за съответна марка. Той е и нашата огромна иновация за рекламодателите. Може да обобщим, че ставаме все по-добри! " Ключова причина за триумфа са и напъните на целия екип. Ето за какво, клиентите на компанията не престават да развиват бизнеса си, като част от тях заемат водещи позиции измежду рекламодателите в България. Конкретен образец за това е, че за втора поредна година техен дълготраен клиент е с най-вече осъществени рейтинг точки в телевизия за цялата измервана публика.

В директното ръководство на компанията взимат присъединяване и две дами - Вера Георгиева и Албена Беновска. Всяка от тях управлява разнообразни процеси, само че това, което ги сплотява, е отличителният им професионализъм и дълготраен опит в региона на рекламата. Вера заема позицията Медиа шеф и има опит в сферата към този момент 20 години. Тя разяснява: " Динамичният рекламен пазар е друго предизвикателство за нас, което също е мощна мотивация да продължаваме да надграждаме конкурентоспособността си. Рекламодателите стават все по-изискващи и резултатно насочени и медиа организациите би трябвало да отговорят на високите им упования. Ето за какво се стремим да вкарваме от ден на ден нововъведения и да предлагаме все по-високо качество на услугите си. "

Албена Беновска, която е Директор клиенти, пожелава на от ден на ден компании да усилят продажбите си през идната година, като подобрят успеваемостта на рекламната си връзка посредством услугите на организацията.

" Развивайте бизнеса си посредством нас! " е късото обръщение на Българска Медиа Агенция към всички, които желаят повече.Услуги
Медиа обмисляне и пазаруване (телевизия, радио, онлайн медии, печатни издания, външна реклама, обществени мрежи и др.), създаване на медийни информационни тактики, акуратен първокласен и количествен разбор на рекламни акции, профилиран мониторинг в действително време на ТВ акции, разбор на конкурентни рекламни връзки и други.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР