Илюстрация Увеличаване Автор: Alex Bivol Смаляване Точно месец след откриването

...
Илюстрация Увеличаване Автор: Alex Bivol Смаляване Точно месец след откриването
Коментари Харесай

Най-доброто от автосалона във Франкфурт идва в София

Илюстрация
Увеличаване
Автор: Alex Bivol Смаляване
Точно месец след откриването на автосалона във Франкфурт порти отваря и автомобилното ревю в София - " Автомобилен салон София 2019 ". Много от колите, дебютирали на немска земя, ще дойдат и тук.

Голямата разлика е, че до момента в който във Франкфурт едни от най-големите концерни отсъстваха, в София ще са показани всички значими марки. В допълнение, първа среща с родната аудитория ще имат и нови марки.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Обичайно две години не са кой знае какъв брой дълъг интервал за автомобилната промишленост, само че в тази ситуация, сред двете издания на софийския автосалон, доста неща не са същите. Дизелите изпаднаха в недружелюбност, електрическите автомобили към този момент не са екзотика, а спомагателните услуги, свързани с колата, стават все по-важни. В допълнение, излезлите нови модели са повече от 50.

" Автомобилен салон София 2019 " дава неповторимата опция да бъдат видени и тествани всички те, което всекидневно би означавало няколко седмици обиколки по дилърствата, разпръснати из целия град. Запазено място на ревюто имат и производителите и търговците на гаражно съоръжение, аварийни елементи, гуми, масла, автоаксесоари, охранителни системи, аудиосистеми, както и лизингови компании, банки, застрахователи и други.

Официалният азбучник на автосалона е вашият справочник из залите на " Интер експо център ", като в допълнение предлага и забавни четива.

Приятно четене!
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР