Илюстрация УикипедияСръбският министър Ненад Попович, отговарящ за иновациите и технологичното

...
Илюстрация УикипедияСръбският министър Ненад Попович, отговарящ за иновациите и технологичното
Коментари Харесай

Натиск от Сърбия с искане да се откажем от признаването на Косово

Илюстрация Уикипедия

Сръбският министър Ненад Попович, отговарящ за нововъведенията и софтуерното развиване, прикани " държавното управление на България да преразгледа решението си за признание на лъжливата страна Косово ". Това стана по време на формалната среща на Попович с министъра на стопанската система Емил Караниколов. Двама участваха в Третата сесия на смесената Българо-сръбска междуправителствена комисия за икономическо съдействие в София. Попович даже изиска " Караниколов да съобщи това обръщение на сътрудниците си от държавното управление ".

" Ще употребявам тази опция да предадете на Вашето държавно управление, по този начин както вършат доста страни и то да преразгледа признаването на лъжливата страна Косово. Ние сме надълбоко уверени, че нарушаването на интернационалното право при което се стига до основаването на сходно нещо на Балканите, не е в интерес на мира и икономическото развиване ", сподели още Попович, чието изявление бе публикувано от държавната организация в Белград " Танюг ", съобщи БГНЕС.

Албания и Косово обмислят унифицирана външна политика На взаимна конференция на албански политически представители от района на тематика „ Ролята на Албания в насърчаването на националн... Прочети повече Според Попович, " Косово е неделима част от Сърбия, според резолюция 1244 на Секретен сътрудник на Организация на обединените нации и според Конституцията на Сърбия ". " През 2008 година българското държавно управление призна така наречен самостоятелност на лъжливата страна Косово. Извършеното от косовските албанци и тяхното решение да разгласят лъжлива самостоятелност бе незаконно и в несъгласие с интернационалното право. Днес доста страни по света схващат този факт и през последните 2 години 17 страни са отдръпнали признаването на тази лъжлива страна ", сподели още Попович.

Според Танюг " Караниколов е заречен да съобщи това обръщение на сътрудниците си в държавното управление и добавил, че страната ни схваща " тяхната болежка ". " България е една от страните, които ви схваща, тъй като и нашата страна в предишното е била разграничена заради политически и други аргументи. Много добре осъзнаваме какво значи да ви разделят от вашите братя и и сестри ", споделил още Емил Караниколов. Косово разгласи самостоятелност през февруари 2008 година. До момента над 100 страни, в това число и България, са признали независимостта на Косово.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CollectoRitioner (преди 2 секунди) Рейтинг: 506 | Одобрение: -2149 Тези са най-големите врагове на България! A COLLECTIONER OF RARE ARTEFACTS/OBJECTS (PAINTINGS, ANCIENT ASIAN SWORDS) AND A COLLECTOR OF ENVY. Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР