илюстрация: БулфотоТри месеца бяха необходими на полицията, за разкрие кражба

...
илюстрация: БулфотоТри месеца бяха необходими на полицията, за разкрие кражба
Коментари Харесай

Разкриха няколко кражби в селата във Варненско

илюстрация: Булфото

Три месеца бяха нужни на полицията, за разкрие кражба на 150 л гориво и два акумулатора от верижен трактор, намиращ се на територията на пясъчна кариера в с. Нова Шипка, станала през месец февруари.

След извършени дейности по следствие на случая е открито, че причинители на действието са Д.Ц. (32 г.) от с. Гроздьово и М.В. (25 г.) от с. Нова Шипка, двамата известни на Министерство на вътрешните работи. По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжете са арестувани за период до 24 часа.

Вчера пък е получен сигнал за кражба на уреди от нефункционираща оранжерия за развъждане на зеленчуци, намираща се в землището на с. Близнаци. Установено, че причинител на действието е Л.Л. (47 г.) от с. Старо Оряхово, незнаен на Министерство на вътрешните работи. По случая е формирана кореспонденция, известен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е арестуван за период до 24 часа.

В началото на месеца пък е формирано досъдебно произвеждане за кражба на железна касета, съдържаща печати и документи, сумата от 250 лева и електронен автограф, от социална постройка в с. Сава. Като причинители на действието са открити К.К. (25 г.) и И.К. (22 г.), двамата от Дългопол, известни на Министерство на вътрешните работи. По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докалдвани на прокурор от Районна прокуратура – Провадия. Мъжете са арестувани за период до 24 часа. Повдигнати са им обвинявания.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР