Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk,

...
Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk,
Коментари Харесай

Мъск: Украйна в НАТО e началото на филм за ядрен апокалипсис

Илон Мъск  Илон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на британски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, откривател, счита, че влизането на Украйна в НАТО ще бъде началото на филм за нуклеарен апокалипсис.

" Това безусловно е началото на филм за нуклеарен апокалипсис “, написа милиардерът в социалната мрежа X под обява с видеозапис на тирада на държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен и украинския външен министър Дмитро Кулеба, по време на която ръководителят Държавният департамент съобщи, че Украйна " ще стане член на НАТО “.

Мъск приложи към коментара си линк към фрагмент от игралния филм " Денят след " (1983) с фрагменти от измислена нуклеарна война сред Съюз на съветските социалистически републики и Съединени американски щати.

В сряда генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг повтори, че Украйна би трябвало да стане член на Алианса, само че сподели, че не знае по кое време ще стане това, напомня " Фокус ".

През септември 2022 година Украйна подаде молба за ускорено присъединение към НАТО, а на срещата на върха на алианса във Вилнюс през юли 2023 година получи уверения, че ще бъде призната, " когато бъдат изпълнени нужните условия “. Не е посочена дата за приема й в Брюксел.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР