Илон Мъск и Николас Кейдж са само част от знаменитостите,

...
Илон Мъск и Николас Кейдж са само част от знаменитостите,
Коментари Харесай

Домът на мечтите! Вижте имението на Джей Ло и Бен Афлек за 50 милиона долара отвътре!

Илон Мъск и Николас Кейдж са единствено част от звездите, закупили жилища в Бел Еър, а Бен Афлек и Дженифър Лопес са на път да създадат квартала на Лос Анджелис още по-звезден.

беше на депозит в имение с 10 спални през март 2022 година и от този момент подписаха договорка, оповестява TMZ. Първоначално двойката, която се събра още веднъж през 2021 година, бяха видяни да ловуват къщи в региона през лятото на 2021 година и ревизираха най-малко три имения. Но те съумяха да сграбчен жилището в Бел-Еър за към 50 милиона щатски $, съгласно отчета.

Новият дом на Бенифър се намира тъкмо от другата страна на улицата от влиятелния кънтри клуб Bel-Air, плюс – има невероятна панорама към силуета на Century City и голф игрището.

Прозорци от пода до тавана могат да бъдат видяни в палата с обща жилищна повърхност от 2000 кв. м е върху имот от 5000 кв./м, заобиколен от буйни градини.

Домът на актьорите разполага с четири кухни – една съществена и друга за кетъринг в главната къща – плюс кухня за посетители и външна кухня за барбекю… идеални за летните дни, прекарани в излежаване в безкрайния басейн.

С пет деца сред тях, седемте спални са идеални за тях в главната постройка.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР