Илиян Парушев, по прякор Ушатия, е сред арестуваните заедно с

...
Илиян Парушев, по прякор Ушатия, е сред арестуваните заедно с
Коментари Харесай

Не е за вярване чие име изскочи в ММА-бандата на мутрите от жестоката престъпна група "Убивай, изнасилвай, контролирай"

Илиян Парушев, по прякор Ушатия, е измежду задържаните дружно с новата наркобанда от ММА бойци, която бургаската полиция разруши при започване на месеца при взаимна акция с ГДБОП, настояват чудесно осведомени източници, представени от Флагман.бг. 24-годишният бургазлия е и основен очевидец на отбраната по делото за така наречен „ свински опашки” против Петър Низамов-Перата. Именно Ушатия пръв разгласи, че не Перата е връзвал бежанците, а някой си Илиян от Поморие.

Според източниците Ушатия е измежду 10-те в началото арестувани при спецакцията. Парушев се вписва идеално в профила, който прокуратурата дефинира като присъщ за новото ОПГ. Членовете на бандата са млади мъже на възраст от 19 до 25 години, които се занимават с бойни спортове. Ушатия тренира интензивно битка и ММА.


Младият бургазлия тренира битка и ММА

Бургазлията обаче е освободен съвсем незабавно без повдигнати обвинявания. Възможно е против него да не са събрани задоволително доказателства или пък е пропял против старите си приятелки, разясняват осведомени. Без обвинявания са пуснати още Станчо Христов и Николай Сребров. За най-младия от членовете на групировката – 19-годишния Радослав Пехливанов се знае, че е с мярка „ парична гаранция”, защото е съдействал на полицията.

Припомняме, че Специализираната прокуратура към този момент повдигна обвинявания за проведена незаконна група, занимаваща се с произвеждане и разпространяване на опиати, на Теодор Бангеев, Георги Карчев-Карчо, Илко Паскалев, Димитър Киров-Марангоза, Георги Иванов, Радослав Пехливанов и Филип Чорио.


Парушев (крайният вдясно) театралничи дружно с Георги Карчев, Теодор Бангеев и Станчо Христов

На брифинг в София основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов разгласи, че бандата употребила брутални способи за налагане на монопол в избрани региони. Част от членовете й се вдъхновявали от извънредно жестоката интернационална престъпна формация MS 13.

Снимки: Флагман.бг
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР