Илиян Илиев е назначен за зам.-кмет на община Мъглиж След

...
Илиян Илиев е назначен за зам.-кмет на община Мъглиж След
Коментари Харесай

Уволнен заради гонката в Ст. Загора полицай - Сам напуснах

Илиян Илиев е назначен за зам.-кмет на община Мъглиж
След полицейската гонка в Стара Загора в края на предходната година, при която почина 58-годишният Пламен Пенев, се заприказва за потребността от образование на служителите на реда и за пропуски в системата. Заради случилото се бяха отстранени двама полицейски инспектори. Вътрешният министърът разгласи, че те ще бъдат освободени от длъжност заради неприемливо нарушение на етичните правила. Преди седмици с постовете си се разделиха и двама комисари от ОДМВР-Стара Загора. Оказа се, че единият от тях - Илиян Илиев, към този момент е назначен на работа като заместник-назначен като зам.-кмет в Община Мъглиж.

Илиев и кметът на общината приказваха пред Нова телевизия.

„ Илиян Илиев е част от нашия екип от няколко дни. Той е с сектор „ Обществен ред, сигурност, капиталови политики и устройство на територията ”. Аз се свързах с него след изборите на 29 октомври и го поканих на работа. За никого не е загадка, че при предходния ми мандат работех единствено с един зам.-кмет, а провокациите пред общината са огромни. Когато приказвах с Илиев, той ме уведоми, че му следва пенсиониране и излизане от системата на Министерство на вътрешните работи от 7 декември ”, изясни в ефира на „ Здравей, България ” кметът на Мъглиж Душо Гавазов.

От своя страна Илиев сподели, че на 5 януари самичък е подал заявление за овакантяване на Министерство на вътрешните работи. „ Нито съм отстраняван, нито има инспекции във връзка с моята работа в ОДМВР-Стара Загора ”, безапелационен беше той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР