Илия прави това за втори път, дарява наградата си на

...
Илия прави това за втори път, дарява наградата си на
Коментари Харесай

Сирак от Смолян намери и върна 7 000 лв.

Илия прави това за повторно, подарява премията си на болен мъж
Сирак от Смолян за повторно откри и върна огромна сума пари. 30-годишният мъж е израснал в детски дом. Илия Савов намерил чантата наоколо до Пощата в центъра на Смолян, съобки Би Ти Ви. Вътре имало портмоне с над 7 хиляди лв., пари от продажбата на фамилен автомобил. Собственичката на изгубените движимости била бързо открита  чрез медиите.

" Аз скърбя, в действителност, тази женичка, като погледнах тази огромна сума пари. Даже и вътре като погледнах, има детско портмоненце ", сподели Илия. И добави, че премията, която е получил от дамата, ще подари за интервенцията на млад мъж от Смолян, за който се организира благотворително автомобилно съревнование. „ Надявам се да има доста хора като него, почтена е постъпката, безусловно! Много благодаря на момчето ”, сподели Таня, притежател на изгубената чанта.

Това е следващото положително дело на Илия. Миналата година той откри изгубено портмоне с 1000 лева, което върна на стара жена. " Аз съм израснал в Детски дом, кръговиден сирак съм, теоретичен съм на почтеност. И преди ми споделяха, доста ми споделяха: " Лийка, за какво, за какво върна портмонето? ", крещя: " Бе по какъв начин по този начин за какво, бе хора? "

Илия живее в общинско жилище. Зимата работи на Пампорово, а през лятото – на морето. Единствената му фантазия е да има личен дом и семейство.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР