Илиана Раева допреди няколко дни беше от най-големите критици на

...
Илиана Раева допреди няколко дни беше от най-големите критици на
Коментари Харесай

Питаме защо реве Илиана? Раева получила помещение на „Спартак“ за 1000 лв., преотдава го за 15 бона!

Илиана Раева допреди няколко дни беше от най-големите критици на новия министър на спорта Радостин Василев. Тя нададе писък, откакто юристът насочи обвинявания за привилегии, касаещи художествената гимнастика и съобщи ясно, че повече федерации няма да получават пари против телефонно позвъняване, а по каналния ред. Оказа се, че госпожа Раева е получила помещение за фитнес на територията на столичния басейн „ Спартак “, за което заплаща 1 000 лв. наем на месец, но… го преотдава за 15 000, научи Lupa.bg.

След като Василев разгласи, че ще изисква огромна проверка на всички федерации и за разходваните средства от тях, Раева беше първата, която въстана, употребявайки мъжа си Наско Сираков и Левски като оръжие против новия министър.

Журналистите й стояха спокойно, когато тя им задаваше въпроси дали това е по този начин, дали е редно и преподаваше морал. Позволи си и скандално държание на една от конференциите на Василев, а по-късно, след телефонно позвъняване, двамата видимо заровиха томахавката.

За диалога призна и Бойко Борисов, като се оказа след това, че точно някогашният министър председател е съдействал помещението на „ Спартак “ да й бъде обещано против скромната сума. Това деяние е осъществено и по време на ръководството на някогашния министър на спорта – Красен Кралев, който непрекъснато твърди наляво и надясно, че по негово време е направено толкоз доста за спорта.

За клуба си по художествена гимнастика Илиана Раева получаваше и постоянно положителни суми от благодетеля на ЦСКА Гриша Ганчев, за който е обществена загадка, че е доста непосредствен с мъжа й Наско Сираков.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР