Или поне мен, при това със сигурност.Ако и вие не

...
Или поне мен, при това със сигурност.Ако и вие не
Коментари Харесай

3 подаръка, които ще зарадват всяко момиче

Или най-малко мен, освен това сигурно.

Ако и вие не сте от девойките, които наложително чакат диаманти и поршета, ето три комплекта, които бихте могли да подарите на себе си или на някоя от приятелките си със същите убеждения. Идеите включват по две или повече неща, тъй като персонално аз се стремя да сервирам такива дарове. Оставила съм ви независимост на избор и ви давам обещание доста уют, даже само една от концепциите по-долу е задоволителна, с цел да го поканите в дома си.

Нещо сладко и бутилка вино



Дори и да си нямате своя обичана рецепта, постоянно можете да потърсите в Интернет за такава. А по-късно да се развихрите с месене, разточване, изрязване, печене и... обичаното ми: накичване. Ще влезете в ролята на художник, до момента в който в дома ви се носи празничният и неудържим мирис на канела и джинджифил, не звучи зле, нали?

Продължаваме сладката тематика с шоколад, тъй като кое момиче не го обича? И кое момиче няма да се впечатли от подарък, поднесен в красива опаковка? Ако тръгнете по магазините, най-вероятно ще откриете нещо, което да ви притегли вниманието. Можете да надникнете и при едни наши приятели – шоколатерия Modica Artisan Chocolates за занаятчийски шоколад.

Относно виното, изберете това, което вие харесвате, или такова с история. Можете да добавите и записка, че би трябвало да се употребява в композиция със съответния филм...

Комплект селектирани артикули Dove



За тази Коледа обичаният бранд на дамите по света е решил да ни улесни оптимално. Можете да изберете някой от подаръчните комплекти на Dove, включващи няколко продукта. Така ще си спестите време за циркулиране и избиране, с цел да го оползотворите с нещо по-приятно. Например обред за хубост вкъщи, с който освен да се поглезите, само че и да засияете. Разбира се, можете да допълните с първокласна гъба за баня или хавлиена забрадка. Потопете се в уханния и гальовен свят на Dove, подарете си минути на наслаждение!

Хюга, тъй като Коледа е и това



Според мен няма потребност да сме чели всички книги за хюга, с цел да превърнем дома си в място, носещо естетика, успокоение и уют. Няколко ароматни свещи, декоративни възглавнички, топло одеяло за дивана, въобще всичко, което синхронизира с нас и нашата психика. Бихте могли да надникнете при други наши другари – Soul Elements. Както подсказва името им, при тях можете да избирате, съобразявайки се с природната буря на човека, за който е предопределен подаръкът: земя, въздух, огън и вода.

И не забравяйте чая! Аз боготворя тези кутии, които съдържат колекция от разнообразни усети. Ако добавите и някое прелестно четиво, получавате един от най-момичешките дарове на света! 

С поддръжката на Dove

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР