Илън Мъск призна публично, че редовно използва кетамин, предписан от

...
Илън Мъск призна публично, че редовно използва кетамин, предписан от
Коментари Харесай

Мъск призна, че използва кетамин срещу депресията си

Илън Мъск призна обществено, че постоянно употребява кетамин, постановен от доктор, с цел да се бори с депресията си. Милиардерът описа за това в изявление за журналиста Дон Лемън, съобщи Дарик.

Създателят на Tesla изясни, че от време на време има неприятно въодушевление идепресивни епизоди, а кетаминът му оказва помощ да стабилизира психическото си положение. " Понякога получавам някакво отрицателно химическо положение в мозъка си, като меланхолия, допускам. И кетаминът оказва помощ на човек да се оправи с неприятното въодушевление. " - сподели Мъск, като добави, че има рецепта за лекарството от " същински доктор " и употребява " малко количество на две седмици ".

Милиардерът има вяра, чедепресията му е генетичнаи отхвърля да злоупотребява с опиата, като отбелязва, че съвсем постоянно е " чист ".

" Ако употребявате прекалено много кетамин, не можете да работите в действителност. Аз имам доста работа, нормално работя по 16 часа дневно, тъй че нямам обстановка, в която мога да бъда душевен необременен за дълъг интервал от време. " - твърди Мъск.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР