ила, бързи реакции, тактика, ловкост – това се изискваше от

...
ила, бързи реакции, тактика, ловкост – това се изискваше от
Коментари Харесай

Владислав срещу Тодор в елиминационен дуел в „Игри на волята: България”

ила, бързи реакции, тактичност, сръчност – това се изискваше от племената, с цел да се трансфорат в спечелили във втората Номинационна борба за седмицата. Срещата им на Арената изглеждаше на живот и гибел, a в тестването, пред което се изправиха, те търкаляха железна топка по образеца на свещения скарабей. Беше належащо да я изтеглят до личната си врата оптимален брой пъти, без да бъдат спрени от съперника. Предимството, което Чудомир завоюва за Рибарите в Капитанската борба, беше първата точка.



Заради численото предимство синия тим се наложи да дефинира един играч, който няма да се включи в Номинационната борба. Племето се спря на Екатерина, а изборът провокира неодобрение у ски инструкторката. Жътварите също не утвърдиха решението и последваха обвинявания за липса на великодушие и предпочитание за победа непременно. При това систематизиране на силите, шансът за триумф при Жътварите се криеше в по-хитра тактика.



Последваха редица яростни и доста оспорвани битки, а голямото предпочитание за победа на Жътварите донесе травми за Любо и капитана Владислав. Въпреки изключителната мотивацията за излизане от порочната серия от загуби на жълтото племе, решителният конфликт отреди победа за Рибарите. По този метод те завоюваха 8 поредна борба и затвърдиха надмощието си за втора седмица поред.



Номинационният съвет се трансформира в прочувствен миг за обезверените Жътвари. Преди да стартира гласуването капитанът Владислав прикани съотборниците си да дадат вота си за него. Решението му беше предизвикано от мисълта за бъдещето на племето и кой ще бъде най-хубавият метод, макар сложната обстановка. Въпреки апела си, той събра три гласа, колкото получи и Вайс. Капитанът подцени егото си и взе изрично решение той да се изправи против Тодор в утрешната борба за оцеляване. Кой от двамата ще се завърне? Гледайте в петък от 21:00 ч. в „ Игри на волята: България” по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР