Икономистът Владимир Каролев срази зеления“ Тома Белев, който се опита

...
Икономистът Владимир Каролев срази зеления“ Тома Белев, който се опита
Коментари Харесай

Каролев посече жестоко Тома Белев и гнусния му пиар на гърба на бг превозвачите

Икономистът Владимир Каролев съкруши „ зеления “ Тома Белев, който се опита да си направи противен пиар на гърба на българските превозвачи, които готвят митинг в Брюксел по отношение на пакета „ Мобилност “, написа Блиц.

 

Вчера се разбра, че България е изгубила борбата в Страсбург единствено с два гласа.

Каролев съкруши Белев във фейсбук. Под поста си икономистът бе споделил „ умозаключението “ на „ зеления “ Тома.

Ето какво написа Владимир Карлове (публикуваме думите му без редакторска намеса):

„ Интелектуалният ” водач на партийно-зелените грантаджии се замислил за какво българските превозвачи щели отново да наемат аероплан, с цел да отидат да стачкуват в Брюксел съгласно соц-плана „ Макрон ”. Той несъмнено пешком върви с жена си в Швейцария да си договарят парите по планове в България, които се пишат зелени, а в действителност множеството са просто спънка пред развиването на зимен и летен туризъм в България и развиването на добивната промишленост. Цинични псевдо-зелени грантаджии! И той поствал „...ей по този начин за размисъл ”. Че от кой момент той и групичката му почитатели мислят?

Тома Белев пък бе написал: „ Българските превозвачи за повторно ще наемат аероплан с цел да стачкуват в Брюксел. оставям го ей по този начин за размисъл “.



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР