Икономическият университет във Варна обявява конкурс за отличието Успешно реализиран

...
Икономическият университет във Варна обявява конкурс за отличието Успешно реализиран
Коментари Харесай

ИУ-Варна търси да отличи успешно реализиран в живота свой студент

Икономическият университет във Варна афишира конкурс за оценката " Успешно осъществен студент “ на висшето учебно заведение, научи Varna24.bg .

То се връчва в три категории – " Предприемачество “, " Бизнес администрация “ и " Политика и държавна администрация “. За него могат да бъдат номинирани лица, които към датата на оповестяване на състезанието са приключили сполучливо Икономическият университет – Варна в компетентност от ОКС " професионален бакалавър “, ОКС " бакалавър “ или ОКС " магистър “ или са придобили образователно-научна степен " лекар “ във висшето учебно заведение,  са се осъществили в област, съответстваща на професионалното направление на добитото от тях обучение в ИУ – Варна.

Номинирането на претендентите за оценката може да се извърши от: първичните звена въз основата на следене на кариерното развиване на приключилите техните специалности студенти (всяка катедра има правото да номинира не повече от едно лице за всяка от плануваните категории), Център " Кариери, предприемачество и маркетинг “, приключили студенти и техните близки.

Целта на оценката " Успешно осъществен студент “ е да се изрази самопризнание към приключилите Икономическият университет – Варна студенти, сполучливо осъществени в професионален проект, както и да разпространява техните триумфи и достижения за обосноваване и вдъхновяване на актуалните и бъдещите ученици на висшето учебно заведение.

Документите за номинациите се подават в кабинета на Център " Кариери, предприемачество и маркетинг " към Икономически университет – Варна в период до 31 март 2023 година

Комисия, избрана със заповед на ректора, ще оцени постъпилите номинации и ще дефинира носителите на оценките " Успешно осъществен студент “. Те ще се връчат при тържественото честване на празника на висшето икономическо образователно заведение през май 2023 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР