Икономическият министър Емил Караниколов е бил подведен от лоши съветници,

...
Икономическият министър Емил Караниколов е бил подведен от лоши съветници,
Коментари Харесай

Емилиян Гебрев: зад 6-те милиона лева няма скрити договорки, те са за ВМЗ-Сопот

Икономическият министър Емил Караниколов е бил измамен от неприятни съветници, направил е неточност като се е впуснал в отбрана единствено на едната страна в бранша – държавната, съобщи в предаването " Тази заран " на bTV притежателят на " Емко " Емилиян Гебрев.
След два месеца на инспекции, лишен и след това върнат лиценз, и голям брой митинги оръжейното дружество „ Емко ” си върна и прекратените контракти. Това се случи при започване на тази седмица след намесата на премиера Бойко Борисов. „ Емко ” пък се ангажира да заплати на страната 6 млн. лева Зад тези пари няма скрити сделки, те са за отплата на ВМЗ – Сопот, които са почнали някаква подготвителна работа по договорите, сподели още Гебрев. Той посочи, че сумата ще бъде преведена на държавната компания „ Кинтекс ” а тя ще компенсира ВМЗ – Сопот.

Като своя неточност Гебрев регистрира обстоятелството, че късно е потърсил помощта на премиера Борисов..На въпроса непосредствен ли е с банкера Цветан Василев той отговори: „ Какви връзки да имам, като се съдим с негови компании ”.
Емилиян Гебрев счита, че е притежател на „ Дунарит ”, само че изчаква да приключат делата към собствеността на компанията.Той е безапелационен, че не се познават и в никакъв случай не са се виждали с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР