Икономически полицаи от ОД на МВР - Хасково, иззеха стоки

...
Икономически полицаи от ОД на МВР - Хасково, иззеха стоки
Коментари Харесай

Разбиха цех за производство на менте маркови стоки в Хасково

Икономически служители на реда от ОД на Министерство на вътрешните работи - Хасково, иззеха артикули с лого на непокътнати търговски марки и разкриха завод за производството на фалшификатите, оповестиха от районния пресцентър на дирекцията на Министерство на вътрешните работи.

Това е станало през вчерашния ден, при инспекция на адрес на ул. "Изток " в регионалния център, на който живее 31-годишен мъж.

Установено е било, че мястото е оборудвано с механически средства за произвеждане и слагане на щампи. Намерени са 155 текстилни произведения с надписи на предпазени марки и 1150 продукта, готови за щампиране, също с лого на въпросните марки.

Открити са били и 119 листа, съдържащи щампи и лого, преса за термотрансфер, част от машина, служеща за захващане на ситопечатите, както и 15 платна за ситопечат с изображения на предпазени търговски марки.

Мъжът не е показал документи за генезис на стоката, както и единодушие на правопритежателя на марките. Хасковлията е арестуван до 24 часа, почнало е досъдебно произвеждане, допълниха от ОД на Министерство на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР