Иконата на EastEnders Даян Париш всъщност изигра друга роля в

...
Иконата на EastEnders Даян Париш всъщност изигра друга роля в
Коментари Харесай

Даян Париш изигра различен герой от BBC EastEnders преди Дениз, но го намери за „мъчително“

Иконата на EastEnders Даян Париш в действителност изигра друга роля в сапунката, преди да стане известна като Денис Фокс.

Актрисата играе именития си воин от 2006 година и се трансформира в фаворитка на почитателите. Тя е взела участие в големи сюжетни линии през годините от поредност от несполучливи романи до подправяне на личната си гибел. В момента Дениз се оправя с последствията от убийството на Коледа, защото тя заравя тялото на Киану Тейлър под кафенето дружно с останалите от Шестимата.

Оказва се обаче, че Дениз не е първият воин, в който Даян играе сапунката на BBC. През 1998 година актрисата изигра певицата Лола Кристи, която беше показана като приятелката на Мик Макфарлан. Оттогава Даян разкри, че героят просто не е за нея и го намира за " непосилен ".

Говорейки в телевизионната стратегия Secrets of The Square, Даян сподели: „ Това беше най-мъчителната роля. Аз не пея, не съм певица и беше извънредно! О, беше извънредно. Спомням си Патси Палмър пристигна при мен в един миг и тя сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР