Ikea ще предлага ястия на половин цена всеки петък от

...
Ikea ще предлага ястия на половин цена всеки петък от
Коментари Харесай

Ikea предлага храна на половин цена всеки петък от следващата седмица - включително своите кюфтета

Ikea ще предлага ястия на половин цена всеки петък от идната седмица като част от новата си договорка „ Swe-Dish Fridays “.

Популярната шведска мебелна компания ще понижи цените на главните ястия за закуска, обяд и вечеря в заведенията за хранене в своите складови магазини. Офертата от 50%, която е налична за „ Членовете на фамилията “ на Ikea, стартира в петък, 2 февруари, и ще продължи всеки петък в магазините до края на август тази година.

Схемата за преданост на Ikea Family Member е безвъзмездна за записване и дава на членовете достъп до изключителни предложения и награди. Това включва и отстъпки за определени артикули на Ikea, семинари, хрумвания, плюс безвъзмездна топла напитка в определени магазини.

Ястията, които са част от договорката, включват известните и емблематични кюфтета на веригата, които се сервират с картофено пюре, грах, сметанов сос и сладко от червени боровинки и ще коства единствено £2,45 - в случай че имате по-голям вкус можете да вземете 12 кюфтета за £2,95. Зеленчуците също няма да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР