Икато експерт и като човек, считам че е време за

...
Икато експерт и като човек, считам че е време за
Коментари Харесай

Проф. Христова: Нужно е отново да ходим на парламентарни избори

" Икато специалист и като човек, смятам че е време за нови парламентарни избори. Причината според мен, е че сглобката е безпринципна и тя не съумя да свърши съвсем нищо за страната за интервала, в който управляваше. Всичко случило се, което е патологично би трябвало да завърши ". Това разяснява в Бургас проф. дн Антоанета Христова политически психолог вИнститута за проучване на популацията и индивида къмБАН.

По думите й, войната също доближава към своя край и упованията са, в случай че Доналд Тръмп още веднъж застане на власт в Съединени американски щати да промени администрацията. " Такива са трендовете и смятам, че цялата посока за развиване на Европа към консерватизъм и национализъм, и в същото време този тип сглобка, която ни тласна към неолиберализма, би трябвало да отстъпи място на новата наклонност ", сподели още проф. дн Христова.

В Бургас проф. Христова взе участие в годишната " Среща на дамите от науката и бизнеса ", проведена отпроф. доктор Севдалина Турманова като координатор на Регионалния научен център на Българска академия на науките, взаимно с Търговско-индустриална камара.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР